Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

bilgisayardan denemediğim tarayıcı kalmadı kaç sefer sepete ekledim. adres seçiminde hep site çöktü ya da hata verdi. aynı sorunları telefondan da yaşadım en az 3-4 sefer sepete ekledim ve adres seçiminde hatalarla karşılaştım. tamam sistem cok iyi ama satışı yapılan sitede sıkıntı var hayırlısı diyelim isyan etmeye gerek yok kısmet değilmiş.
Şeyi mesela herhalde hiç bir zaman aklım almayacak. Sepetteki ürüne adres zorunlulugu. Zaten üyelikte adresimi yazmışım oradan direkt databaseden çekmesi lazım ödeme ekranına atması lazım sepetten sonra eğer üyelik bilgilerinde adres bilgisini çekemiyorsa databaseden o zaman yeni adres bilgisini girmesini isteyebilir. Bir çok kişi adres seçme kısmını geçemedi. Her şey de vardır bi hayır diyip geçiyoruz.

Maks 10k bandında 3060lı bir sistem bekliyorum umarım...

mağazada stok olsaydı keşke

ben aldım şimdi arkadaşlar , evet site baya tırt ama 3 ileri 5 geri derken alabildim şuan bi kandırmaca yok :) içiniz rahat olsun

1651942456906.png

foruma özelde stok sıkıntısı bi nebze daha az olacaktır ama şu itopya sıkıntısı devam ederse Abdullah abi daha çok un follow yer gibi

Geri