HoYeon Jung
80+ Gold
Ford Focus ST
Hemde şu kralın herkesi geçtiği cinsten xd
Hemde şu kralın herkesi geçtiği cinsten xd
Zorlanma değil de yani o kadar hacim var yakıtı var aldığın güç , güç değil yani 75lik kimseyi kesmez.Hocam bu Connectlerin piyasası ateş pahası valla o yüzden imkan olursa 110 luk olmazsa 90 lık alıcaz ama 75 e düşmeyiz onlar zorlanıyor.
Her sene mtv ödüyor sigorta ödüyor tabi satarNeyin vergisi la? Araba zaten hediye ve bedava gelmedi mi? Bir de üstüne vergi mi ödedi arabayı alıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
nfs mw2 deki hali hoşuma gidiyor benim. nfs mw2 ayrıca benim en sevdiğim yarış oyunudur.
Yani o da var ama yokuşlarda falan zorluyor 75'likler aracı çekmekte zorlanıyor. 110'luklarda pahalı ama altından kayıyor 90 tam ortası bakalım, rabbim nasip eder inşallah. Bu Connect'lere karşı fantezim var çünkü.Zorlanma değil de yani o kadar hacim var yakıtı var aldığın güç , güç değil yani 75lik kimseyi kesmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her sene mtv ödüyor sigorta ödüyor tabi satar
Lincoln Navigator 3.5L V6 EcoBoost 4x4BMW M5 F10 hayalimdeki araba ama o kadar param olurmu bilmiyorum ama o arabayı alacak param olsa 1 saniye bile düşünmem alırdım peki sizin hayalinizdeki araba ney?
Alıntıyı görüntüle
550 milyon dolardan satıldı bu araba
Ben o arabaya güzel bir modifiye yaptıklarını düşünüyordum araba stock çift torbo çıktı hayallerim altüst oldu.Evet Hızlı ve Öfkeli de kullanılan satıldı.