Troll ve multi hesaplarDostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Ben deli gibi siyaset yapılsın demedim. Zaten burada dönen tartışmaların çoğu boşuna ama bunu yazman saçma olmuş. Siyaset burada ara açıyorsa her yerde de açar. Burada siyaset tartışmak çok da anlamlı değil belki yasaklanabilir ama kimse konuşmazsa koyundan ne farkımız kalır?Bunu hep destekleyeceğim dostum siyaset yaparsam görüşlerim onlar ancak bu kavgadan onlar kazanıyor gine de inşallah artık bir gün Siyaset arşivi donanım arşivi olur.
Fake hesaplar, her konuya Fake yazanlar.Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Koyun demen hakarettir.Ben deli gibi siyaset yapılsın demedim. Zaten burada dönen tartışmaların çoğu boşuna ama bunu yazman saçma olmuş. Siyaset burada ara açıyorsa her yerde de açar. Belki yasaklanabilir burada siyaset tartışmak çok da anlamlı değil ama kimse konuşmazsa koyundan ne farkımız kalır?
sadece trol hesap çözümüDostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Trollerin ban yememesiDostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.