COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
En gereksiz insanı asansörcü değil bence belli bir konuda rehberler yapıyor en nihayetinde insanlara yardımcı oluyor.
+1Forumun en sevilen kişilerinden biri Rambo mu? Tekrar düşün bence. İnan ki çoğu kişi Rambo yu sevmiyor sadece sevmediklerini yüzüne vurmuyorlar.
Forumun UV'cisi= @kandes22
Forumda en unutulmuş kişi @Alposki
Evet ben o kişiyi tanıyorum.Kendisinin forumda 6K mesajı var ve reaksiyon ödülü aldı.Adım ''Andırvoltajçı!'' oldu.
Ben OC yapmayı da biliyorum la
Post automatically merged:
Emin misin?
Hiç @Emre Baş diye birini duydun mu? Kendisinin forumda 6K mesajı var ve reaksiyon ödülü aldı.
Adamı tanıyan yok la!
Evet ben o kişiyi tanıyorum.Kendisinin forumda 6K mesajı var ve reaksiyon ödülü aldı.
Tanımaz mıyım böyle birini
@Alposki'yi benden başka 3-4 kişi tanıyor la!
Forumun en sevilen kişilerinden biri Rambo mu? Tekrar düşün bence. İnan ki çoğu kişi Rambo yu sevmiyor sadece sevmediklerini yüzüne vurmuyorlar.
Ben tanıyorum ama forumda aktif olduğunu görmedim.Adım ''Andırvoltajçı!'' oldu.
Ben OC yapmayı da biliyorum la
Emin misin?
Hiç @Emre Baş diye birini duydun mu? Kendisinin forumda 6K mesajı var ve reaksiyon ödülü aldı.
Adamı tanıyan yok la!
Teyze kızına bi sistem toplamışım var ya üffff (Rambo yu canlandırdım)Belki az mesajı vardır diye
Forumda bronze olup tanıdığım kişi sayısı çok az.
Daha iyi sistemler senin olsun efso kardeşim.
Teyze kızına bi sistem toplamışım var ya üffff (Rambo yu canlandırdım)
Her Rambo dendiğinde coh mutlu olan bne ve o Rambo'nun rambo 87 olduğunu sonradan öğrenip coh ama coh üzülen bneForumun en sevilen kişilerinden biri Rambo mu? Tekrar düşün bence. İnan ki çoğu kişi Rambo yu sevmiyor sadece sevmediklerini yüzüne vurmuyorlar.
Ben görevleri bitirmekle uğraşmadım,%100 bitirlmiş save indirip onda oynadım.GTA San Andreas'ı baştan başlayıp bitireyim dedim, %60 save dosyası silindi yanlışıkla.
Ben görevleri bitirmekle uğraşmadım,%100 bitirlmiş save indirip onda oynadım.
Ben o tren görevini yaptıktan sonra tırsıp oyunu bırakmıştım.Bruh.
Alıntıyı görüntüle
Amacım o olsa indirirdim zaten, oyunun hikayesini iyice öğrenmek için oynadım.
Muhtemelen %60'ı geçmişti, %75-80 olmuştur Youtube videolarına göre.