Nightless
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,600
Rakip elemekKnk 6 saat erken 6 gibi gidersen 4 saat güzel
Rakip elemekKnk 6 saat erken 6 gibi gidersen 4 saat güzel
Knk boşa çıkma o saatteSiz napiyonuz sabah 4 de gitmek ne ben ve arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz da 9:30 da falan gideriz![]()
Ben acıbadem şubesine gitcem sabah 7 gibi kral ,o Ankara'dan bahsediyor niye rakip eleyimRakip elemek![]()
Müslüm beye sordum size de sorayım Kocaeli'den geliyorum en erken otobüs 6 ve 6 da cikicagim olur da sıra 50 den uzun olur sanki sirami tutuyormussunuz beraber gelmişiz gibi yapabilir misiniz lütfenAlamazsınız o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inat ettim ayar oldum aç yamyam gibi alıp satıyorlar sinirlerimi oynatacaktım gidicem gece 4 de kapının önüne oturcam arkadaşlabana
Bilmiyorum dediğimi gordunuz mu lütfenYarın 6:45 mekanında konser var ordan itopya ya Nası geçerim
Knk kimse kabul etmiyor , ben monitör dahil sisteme de gitmiştim kavga çıkmıştı orda olanlar bilirMüslüm beye sordum size de sorayım Kocaeli'den geliyorum en erken otobüs 6 ve 6 da cikicagim olur da sıra 50 den uzun olur sanki sirami tutuyormussunuz beraber gelmişiz gibi yapabilir misiniz lütfen
Ortam ona müsait se olur kanka, ama sıra için kavga ortamı olmaması lazımBilmiyorum dediğimi gordunuz mu lütfen
Çünkü çok gergin oluyor adam 6 saat önce gelmiş bekliyor normal olarak kızgın olurOrtam ona müsait se olur kanka, ama sıra için kavga ortamı olmaması lazım
İki dakika tuvalete gittim ve yerimi sana emanet ettim desem kim ne diyebilir ki veya şey deriz nöbetleşerek yapıyoruz falanOrtam ona müsait se olur kanka, ama sıra için kavga ortamı olmaması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü çok gergin oluyor adam 6 saat önce gelmiş bekliyor normal olarak kızgın olur
Kaç kişi vardiKnk kimse kabul etmiyor , ben monitör dahil sisteme de gitmiştim kavga çıkmıştı orda olanlar bilir
Ne kadar erken gitmek gerekiyor?Knk kimse kabul etmiyor , ben monitör dahil sisteme de gitmiştim kavga çıkmıştı orda olanlar bilir
7 de gitsen yetişirsinNe kadar erken gitmek gerekiyor?