Ama G de fan ayarı yapabiliyoruz 3pin argb girişi olduğu için fakat E de sadece 4pin rgb girişi var msi centerden fan ayarını kontrol edemiyoruz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.E daha iyi özelliklere sahip diye biliyorum
Hocam varsa öyle bir şey bende değiştirmek istiyorum. Argb vardır diye aldım ama yokmuş. Görüşme sağlayabildiniz mi acaba ?Yardımcı olacak kimse var mı?
Eve geç geldiğim için arayamadım maalesefHocam varsa öyle bir şey bende değiştirmek istiyorum. Argb vardır diye aldım ama yokmuş. Görüşme sağlayabildiniz mi acaba ?
Hangi konuda E daha iyi?E daha iyi
kardeşim sistemi değiştirmiyorlar ben başka ilavelerde yapacaktım. Bu değişimler %1 performansı bile etkilemez. İçin rahat olsun. O eksik kalsın... Kendini soğutma ve rahat ol. 3-4 sene sonra zaten komple sistemi değiştirirsin. Veya yenisini alırsın. Teknoloji hızlı gelişiyor. Belki 6-7 sene kullanırsın. Bende rx 570 var kardeşime bıraktım. Hala istediği oyunu özellikleri düşürerek oynuyor. Bunlar tam satış stratejileri. Bir hata yapmış olabiliriz. Ama boşver artık. Bak sana bir video atayım. Bir izle belki farklı bakarsın.Arkadaşlar herkesin faturalandırma aşamasına geçmiş benim hala hazırlanıyor da benle aynı durum da olan var mı?
Yanlış alıntı hocam sanırımkardeşim sistemi değiştirmiyorlar ben başka ilavelerde yapacaktım. Bu değişimler %1 performansı bile etkilemez. İçin rahat olsun. O eksik kalsın... Kendini soğutma ve rahat ol. 3-4 sene sonra zaten komple sistemi değiştirirsin. Veya yenisini alırsın. Teknoloji hızlı gelişiyor. Belki 6-7 sene kullanırsın. Bende rx 570 var kardeşime bıraktım. Hala istediği oyunu özellikleri düşürerek oynuyor. Bunlar tam satış stratejileri. Bir hata yapmış olabiliriz. Ama boşver artık. Bak sana bir video atayım. Bir izle belki farklı bakarsın.
Arkadaşlar da g9 sistemi sipariş ettim fakat anakartı değiştirmedim 0 TL farkla h610m-e yerine h610m-g yapabiliyormuşuz bu sorun olur mu ve benim sipariş daha ödeme tamamlandı kısmında itopyayı arasam değiştirirler mi?
Yanlış alıntı hocam sanırım