Arkadaşlar selam mağazaların önünde durum nedir acaba bilen var mı. Web’den almaya tabii ki yetişemedim mağazaya gitmek istiyorum fakat çok kalabalıksa hiç denemek bile istemiyorum çünkü şehir dışından geleceğim
Biz 2021de şubattaki sisteme gittik saat 2 civarında 100 kişilik sıra vardı hocam hiç kar kış dinlemiyor milletBen normalde şehir dışından gelmeyi hiç düşünmezdim ama havadan ötürü insanlar gelmeyebilir bunu fırsata çevirmeyi düşünüyorum İstanbul’a gidicem acıbadem
Yapma ya işte bu ihtimal gerçekleşmez diyordum ama yaşanmış demek çok kararsız kaldımBiz 2021de şubattaki sisteme gittik saat 2 civarında 100 kişilik sıra vardı hocam hiç kar kış dinlemiyor millet
Şehir dışı tam olarak neresi hocam? Çok uzak değilse gece gelip şansınızı deneyebilirsiniz.Yapma ya işte bu ihtimal gerçekleşmez diyordum ama yaşanmış demek çok kararsız kaldım
mart değilmiydi bende sıradaydım 2022 amaBiz 2021de şubattaki sisteme gittik saat 2 civarında 100 kişilik sıra vardı hocam hiç kar kış dinlemiyor millet
belli olmaz sırasını satan olabiliyor denemek istersenYapma ya işte bu ihtimal gerçekleşmez diyordum ama yaşanmış demek çok kararsız kaldım
Evet 2022 yanlış yazmışım, şubat martı yanlış hatırlamış olabilirim kışın ortasıydı işte donmuştukmart değilmiydi bende sıradaydım 2022 ama
belli olmaz sırasını satan olabiliyor denemek istersen
Alabildinmi bari sistemi gittiğine deymistir umarımBiz 2021de şubattaki sisteme gittik saat 2 civarında 100 kişilik sıra vardı hocam hiç kar kış dinlemiyor millet
Kaçtan satıyolar merak ettimBurada bile mesaj atanlar var hemen satayım sana diyen
Aldık arkadaşa.Alabildinmi bari sistemi gittiğine deymistir umarım