DA-G9 Teslim Alan Varmı ?

Ben 18:26 da vermiştim siparişi , şuan sipariş faturalaniyorda muhtemelen pazartesi kargoya verilir.
Hocam genelde herkesin kargoya verilmiş yurtiçi kargoyu arayıp telefon numarasıyla sorgu yapın isterseniz belki site de gözükmüyordur ben hariç tüm arkadaşlar da durum öyle anladığım kadarıyla faturalandırma aşamasına gelenlerin

Kargoya verildi de bolt kargo ne insallah bir sey olmaz

Benim hala hareket yok arkadaşlar müşteri hizmetlerine sordum en geç yarın kargolanır diyorlar.

Arkadaş bana kargo geldi ama sadece küçük bir kutu geldi. içini açtım anakart ekran kartı ve işlemci kutusu var. ortada kasa yok. bir yanlışlık mı oldu acaba. 20 bine boş 3 kutu mu aldık yani
Post automatically merged:

ekran kartı kutusu boş değilmiş içinde canavar yatıyor. ama ortada kasa yok 2 ayrı kargo ile mi gelecek bunlar anlamadım
Çok ilginç bir durum kasa nası gelmez ya acilen iletişime geç müşteri hizmetleriyle kargo firmasında kaldı heralde.
Post automatically merged:

Benim hala hareket yok arkadaşlar müşteri hizmetlerine sordum en geç yarın kargolanır diyorlar.
Bendede hiç hareket yok :D

kargo şubesine gittim. 2 kutu olduğu için diğeri başka araçta olabilir gün içinde bekleyin dediler. itopyaya da mail yazdım. stres yaptım inşallah bir şey olmaz
2 ayrı kargo olduğu için dedikleri gibi diğer araçtadır gün sonunu bekle , ama normalde aynı araçta olması lazım o da ilginç

kargo şubesine gittim. 2 kutu olduğu için diğeri başka araçta olabilir gün içinde bekleyin dediler. itopyaya da mail yazdım. stres yaptım inşallah bir şey olmaz
Yurt içi kargo işte ne beklersin sağlam gelmiş ya ona şükür.
Bende pazartesi sipariş vermiştim daha hareket yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,299
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri