Ayarlardan mikrofonu ayarlaArkadaşlar Da-gt 2 sisteminde mikrofon varmı acaba ? discorda girdim ama giriş aygıtı gözükmüyor bilgisayarda. mikrofonlu kulaklık kullanıyorum nasıl sesim karşı tarafa gidebilir ?
w11Alıntıyı görüntüle
Seçilmiyor bişey hocam.
Efendim hocam tam anlayamadım ? windows 11 kullanıyorum eğer onu sorduysanız.
Sistemin dahili mikrofonu yok. Senin alman lazım.Arkadaşlar Da-gt 2 sisteminde mikrofon varmı acaba ? discorda girdim ama giriş aygıtı gözükmüyor bilgisayarda. mikrofonlu kulaklık kullanıyorum nasıl sesim karşı tarafa gidebilir ?
kulaklık kullanıyor arkadasSistemin dahili mikrofonu yok. Senin alman lazım.
arkadaş kulaklık kullanıyorSenin gidip mikrofon alman lazım![]()
Sistemin dahili mikrofonu yok. Senin alman lazım.
Hocam ben JBL C100SI kulaklığını kullanıyorum. Kulaküstü oyuncu kulaklığımı almam lazım sesi karşı tarafa iletebilmem için ?Senin gidip mikrofon alman lazım![]()
hayır. O vx ile başlayan şey monitör.kulaklık kullanıyor arkadas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaş kulaklık kullanıyor
Anladım hocam.arkadaş kulaklık kullanıyor
çoklayıcı alsan yeterli. Kasada güç düğmesinin yanındaki 2 kutuya da takman lazım mikrofonun ucunu.Hocam ben JBL C100SI kulaklığını kullanıyorum. Kulaküstü oyuncu kulaklığımı almam lazım sesi karşı tarafa iletebilmem için ?
https://www.hepsiburada.com/vivatec...ablo-2-x-3-5-mm-stereo-kablo-p-HBCV0000036BIM ürün önerim değildir sadece çoklayıcının ne olduğunu gösterme amaçlı atıyorum.çoklayıcı alsan yeterli. Kasada güç düğmesinin yanındaki 2 kutuya da takman lazım mikrofonun ucunu.
Tamam hocam deneyeceğimAnladım hocam.
Pembe yere kablo sokacaksın. Sonra bir daha bak mikrofon gözüküyor mu diye.
Anladım hocam peki kulaküstü kulaklık alsam o girişlerden olan mikrofon çalışırmı.çoklayıcı alsan yeterli. Kasada güç düğmesinin yanındaki 2 kutuya da takman lazım mikrofonun ucunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/vivatec...ablo-2-x-3-5-mm-stereo-kablo-p-HBCV0000036BIM ürün önerim değildir sadece çoklayıcının ne olduğunu gösterme amaçlı atıyorum.