Neler Yeni

DA sistem 2 elime ulaştı

samet4747

80+ Platinum
13 haziran cumartesi sipariş verdim arkadaşlar 24 haziran bugün elime ulaştı
kargo 2 kutu halinde geldi
ne yapmam gerekiyor şuan WİNDOWS ve RAM frekansı ayarlamak dışında ?
@Abdullah Hacıgül ' e teşekkür ederim
windowsu kurmadan bios güncelle ama ekran kartını Windowsu kurduktan sonra güncelle ardından tekrar Windows yükle stres testlerini falan yap

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Hayırlı olsun dostum. Bios güncellemesini sonra windows format at. Tam tersini yaptıysan biostan güncellemesinden sonra format atılması öneriliyor. Ayrıca ekran kartınında ( 5600 xt evo) bios güncellemesi mevcut onuda yaparsan ayrı bir hızlanma söz konusu oluyor. Stres testi yap büyük bir ihtimal stok fan aldıysan işlemci sıcaklığında sorun yaşacaksın çözüm olarak ise düzgün bir şekilde voltaj yapılandırmını yap. Forumda bir sürü konu var. Özellikle CPU sıcaklığı konularını takip ediyorum. CPU undervolt konularına da forumda aratarak bulabilirsin aşırı fazla konu var :D
cpu core ratio 36 yapıcam bi süre böyle idare ettikden sonra hava soğutma alırımn

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Yılmaz
kurulum test falan yapmadım hepsini bugün yapıp yarın testleri paylaşırım
İyi hayırlısı olsun birde kasanın markası ne ben şu easter gamers 2 de önerilen dış kasayı da sistem le değiştirmeyi düşünüyorum

SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
İyi hayırlısı olsun birde kasanın markası ne ben şu easter gamers 2 de önerilen dış kasayı da sistem le değiştirmeyi düşünüyorum

SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
corsair carbide spec delta içinde 650w psu ile geliyor

Top Bottom