şu ana kadar kaç satıldı @Abdullah Hacıgül
Hayırlı olsun dostum.Dün bu özelleştirmeler ile aldım çok uyguna geldi teşekkürler. @Abdullah Hacıgül
Sana da sorayım yazdığım şeyi 5-6 derece etkiler mi büyük büyük delikler açacağım yani Corsair kasadan daha büyük bir hava boşluğu olacak fayda sağlar değil mi soğutma açısından?Hayırlı olsun dostum.
Kesinlikle büyük etkisi olur.Sana da sorayım yazdığım şeyi 5-6 derece etkiler mi büyük büyük delikler açacağım yani Corsair kasadan daha büyük bir hava boşluğu olacak fayda sağlar değil mi soğutma açısından?
Bence pek gerek kalmayacak V200'ün en azından yan tarafında hava kanalı var onun dışında kullandığımız ekran kartı hiç şüphesiz TUF EVO en iyi soğutmaya sahip RX 5600XT işlemci stok fan ama bir ısınan olursa o da işlemci olur tek onun içinde kasayı bozmaya değmez gibiReis V200 kasa ile aldım gelince senin yaptığına benzer daha profesyonel şekilde bir reklamcıya kestireceğim toz filtresi takacağım soğutma performansına etkisi ne kadar olur yani değer mi aklımda gerçekten çok güzel bir dizayn var o yüzden.
Nerelerdesin sen kralBu fırsat tekrar gelir mi?Sanmam!
ventioNN is back diyelim dostum .Nerelerdesin sen kral
Ortalama 3 haftayı geçmez değil mi teslimat olarak?Güle güle kullan
100 lira oynamış. Nesi değişti ki?hala çok iyi fiyat ama eski f/p liği kalmamış
Eskiden işlemciyi ve ekran kartını yükseltince çok daha az artıyordu.Ortalama 3 haftayı geçmez değil mi teslimat olarak?
E-fatura kesmek için alıyorum sistemi ama f/p ruhum dayanamadı iştr
100 lira oynamış. Nesi değişti ki?