Neler Yeni

DA-SİSTEM 4 Alanlara Fan Kontrolcüsü Geldi Mi?

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Arkadaşlar konu başlıkta Kasa Spec-Delta fan Kontrolcüsü yok habire RGB dönüyor, Aradım itopya'yı fan Kontrolcüsü yok dedi, yardım edebilir mi sahip olanlar.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Eğer kasadaki fanların RGB ışıkları yanıyorsa kontrolcü mutlaka var demektir, çünkü kontrolcü almadan sadece 3 pinli DC güç kablosu ile o ışıklar güç almıyor, RGB kablosu ile güç alıyor.
RGB ışıklar yanıyorsa vardır, iyice bak.

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kasadaki fanların RGB ışıkları yanıyorsa kontrolcü mutlaka var demektir, çünkü kontrolcü almadan sadece 3 pinli DC güç kablosu ile o ışıklar güç almıyor, RGB kablosu ile güç alıyor.
RGB ışıklar yanıyorsa vardır, iyice bak.
Abi 2 kere her yerine baktım ama bir daha bakacağım senin için. https://forum.donanimarsivi.com/konu/rgb-fan-baglantilarini-nasil-yapmaliyim.219412/

Şu konuda ki fotoğraflara bir bakabilir misin @crazyreign

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Abi 2 kere her yerine baktım ama bir daha bakacağım senin için. https://forum.donanimarsivi.com/konu/RGB-fan-baglantilarini-nasil-yapmaliyim.219412/

Şu konuda ki fotoğraflara bir bakabilir misin @crazyreign
Baktım. Kasadaki önde yer alan fanların her birinin 2 tane kablosu olur, birisi fanın dönmesi için gereken güç kablosu, diğeri ise RGB kablosu.
Linkini attığın konudaki fotoğrafta kasadaki fanların güç kablolarının takılı olduğunu görebiliriz. RGB kabloları kaldı geriye.
1608032297758.png

RGB kablosu ise böyle olur. Fanlarda dişi RGB kablosu olur, erkek uca girer(kontrolcü veya anakart).
1608032381561.png

Demem o ki fanların RGB'si yanıyorsa yüzde bir milyon kontrolcü vardır, ama sen bulamıyorsundur.
Kasa önümde olsa şak diye göstereceğim ama önümde değil işte :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Baktım. Kasadaki önde yer alan fanların her birinin 2 tane kablosu olur, birisi fanın dönmesi için gereken güç kablosu, diğeri ise RGB kablosu.
Linkini attığın konudaki fotoğrafta kasadaki fanların güç kablolarının takılı olduğunu görebiliriz. RGB kabloları kaldı geriye.
Alıntıyı görüntüle

RGB kablosu ise böyle olur. Fanlarda dişi RGB kablosu olur, erkek uca girer(kontrolcü veya anakart).
Alıntıyı görüntüle

Demem o ki fanların RGB'si yanıyorsa yüzde bir milyon kontrolcü vardır, ama sen bulamıyorsundur.
ŞAK .d

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yandığına göre kesin var diyorsun. Abi nerde bu o zaman :) nereye saklamışlar ya

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Abi şu Kablo karmaşasının içinde olma ihtimali yüzde kaç?
Alıntıyı görüntüle
Attığın fotoğraftan gözükmüyor. Dediğim gibi öndeki fanların her birinde 2 tane kablo var, birisi güç kablosu, diğeri ise RGB kablosu.
Fan güç kabloları zaten çoklayıcısına bağlanmış, RGB kablolarını bul. Bulmak bu kadar zor değil Allah için ya :D.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Arkadaşlar konu başlıkta Kasa Spec-Delta fan Kontrolcüsü yok habire RGB dönüyor, Aradım itopya'yı fan Kontrolcüsü yok dedi, yardım edebilir mi sahip olanlar.
SPEC DELTA nın içinde olmuyor mu kumanda kasanın içinde sabit düğmeleri var ordan oluyo diye biliyorum kumandası yok

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Attığın fotoğraftan gözükmüyor. Dediğim gibi öndeki fanların her birinde 2 tane kablo var, birisi güç kablosu, diğeri ise RGB kablosu.
Fan güç kabloları zaten çoklayıcısına bağlanmış, RGB kablolarını bul. Bulmak bu kadar zor değil Allah için ya :D.
Abi hahahaha evet toplam altı tane var 3 ü o derin karmaşıklığı gidiyor hiçbir şey gözükmüyor 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trajikomik, İtopya Yeteneklerinizi geliştiriyor 😄😄

puffle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Bu arada full söktüm buldum abi, İtopya öyle bir kamufle etmiş ki :D

Top Bottom