Abi iade edebilirsen edicegin tam zamani bana söyler misin hemen ben alimGelde bunla uğraş şimdi. Çok can sıkıcı ya iade alsalar direk edicem
bazılarının sisteme değil, paraya ihtiyacı var. zorla satmıyor.Millet de hiç insaf yok ihtiyacı olanlar almıyor zaten bu sistemi. Hep al satıcılar.
Alıntıyı görüntüle
Serbest piyasa istediğini yapar.Millet de hiç insaf yok ihtiyacı olanlar almıyor zaten bu sistemi. Hep al satıcılar.
Alıntıyı görüntüle
@Abdullah Hacıgül @itopya.comMerhaba, kasayı son 2 saattir deneme imkanı buldum. 2 saatte tam 3 kez görüntü gitti 5-6 saniye sonra geri geldi. Sorun monitör yada kablo da değil. Çünkü ekran geri geldiğinde oyun kapanmış oluyor.( oyun:lol) normal bir Web sitesinde gezerken de 2 defa başıma geldi. Büyük ihtimalle İşlemci bozuk. Ne yapmamı önerirsiniz? Süreç ne kadar sürer sizce
Windows kurulu mu geldiAga normal Web sitesinde gezerken de oldu. 2 defa hemde.
1- işlemci soğutucu doğru montajlanmamis olabilir ve sıcaklıktan ötürü kapanıyordurMerhaba, kasayı son 2 saattir deneme imkanı buldum. 2 saatte tam 3 kez görüntü gitti 5-6 saniye sonra geri geldi. Sorun monitör yada kablo da değil. Çünkü ekran geri geldiğinde oyun kapanmış oluyor.( oyun:lol) normal bir Web sitesinde gezerken de 2 defa başıma geldi. Büyük ihtimalle İşlemci bozuk. Ne yapmamı önerirsiniz? Süreç ne kadar sürer sizce