Neler Yeni

Da V4.5 sorunlu geldi

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

konyali23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ali can
bende aldım bu sistemden hdmi ile 4k tvye bağlıyacam düzgün görüntü alabilir miyim acaba ne gibi ayarlar yapmak gerekli sistemi alınca

nasip olursa 3060ti almak istiyorum 1080p ve 2k da darboğaz yaşarmıyım arkadaşlar.
içime kurt düştü keşke 5600x li bir sistem mi toplasaydım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,313
İsim
Diyarhan
bende aldım bu sistemden hdmi ile 4k tvye bağlıyacam düzgün görüntü alabilir miyim acaba ne gibi ayarlar yapmak gerekli sistemi alınca

nasip olursa 3060ti almak istiyorum 1080p ve 2k da darboğaz yaşarmıyım arkadaşlar.
içime kurt düştü keşke 5600x li bir sistem mi toplasaydım
1440p de yaşamazsınız. Hatta 1080p de bile rahat kullanırsınız.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Görüntü gidiyor dönünce mesela birinde Web sayfası açıktı dönünce tekrar yükledi sayfayı. Diğerinde oyun açıktı dönünce oyunu kapattı masaüstündeydi
Aynı sorun bendede var yarın mağazayla iletişime geçeceğim

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Millet de hiç insaf yok ihtiyacı olanlar almıyor zaten bu sistemi. Hep al satıcılar.
Alıntıyı görüntüle
Oyuncu Bilgisayarı ne ara ihtiyaç oldu 🤣🤣
Adam 6250'ye koymuş pazarlıkla 6'ya bırakır gayet de güzel fiyat koymuş adamın 1K kazancı var adama dil uzatıyorsunuz, oyuncağı elinden alınmış çocuk gibisiniz, adam on numara ticaret yapıyor laf yapmak haddine değil. Bunlarla uğraşacağınıza biraz da ödediğiniz haksız vergilerin, ülkedeki adaletsizliğin, haksızlık, hukuksuzluğun paylaşımını yap duyar kasacaksan bari bi işe yara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ACHİL LEUS
Oyuncu Bilgisayarı ne ara ihtiyaç oldu 🤣🤣
Adam 6250'ye koymuş pazarlıkla 6'ya bırakır gayet de güzel fiyat koymuş adamın 1K kazancı var adama dil uzatıyorsunuz, oyuncağı elinden alınmış çocuk gibisiniz, adam on numara ticaret yapıyor laf yapmak haddine değil. Bunlarla uğraşacağınıza biraz da ödediğiniz haksız vergilerin, ülkedeki adaletsizliğin, haksızlık, hukuksuzluğun paylaşımını yap duyar kasacaksan bari bi işe yara.
Ne alakası var onlarla. Asıl duyarı sen kasıyorsun. Açız deyince telefonunu çıkar diyen dayılar gibisin. Oyun bilgisayarı ihtiyaçmıymış. İhtiyaç tabi.

Top Bottom