Da V4.5 sorunlu geldi

Millet de hiç insaf yok ihtiyacı olanlar almıyor zaten bu sistemi. Hep al satıcılar.
Screenshot_2022-02-21-01-01-25-730_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Merhaba, kasayı son 2 saattir deneme imkanı buldum. 2 saatte tam 3 kez görüntü gitti 5-6 saniye sonra geri geldi. Sorun monitör yada kablo da değil. Çünkü ekran geri geldiğinde oyun kapanmış oluyor.( oyun:lol) normal bir Web sitesinde gezerken de 2 defa başıma geldi. Büyük ihtimalle İşlemci bozuk. Ne yapmamı önerirsiniz? Süreç ne kadar sürer sizce
@Abdullah Hacıgül @itopya.com

İşlemciyse sorun 20 gün bekliyorsun maalesef ben başka şehirdeydim kargo falan 20 iş günü anca çözüldü

Merhaba, kasayı son 2 saattir deneme imkanı buldum. 2 saatte tam 3 kez görüntü gitti 5-6 saniye sonra geri geldi. Sorun monitör yada kablo da değil. Çünkü ekran geri geldiğinde oyun kapanmış oluyor.( oyun:lol) normal bir Web sitesinde gezerken de 2 defa başıma geldi. Büyük ihtimalle İşlemci bozuk. Ne yapmamı önerirsiniz? Süreç ne kadar sürer sizce
1- işlemci soğutucu doğru montajlanmamis olabilir ve sıcaklıktan ötürü kapanıyordur
2- bios güncellemesini yapıp sonrasinda biostan ramlerin xmp ayarını aç.

Muhtemelen sorun çözülecek

Apu islemcilerde sıkıntı var ama ilk defa böylesini duydum. Bende ki PC ilk açtığımda video tarzı biseye girdiğimde 2-3sn ekran gidiyordu ama bisey kapanmıyordu. Sonra bi sıkıntı olmuyor.

Geri