Da V4.5 sorunlu geldi

bende aldım bu sistemden hdmi ile 4k tvye bağlıyacam düzgün görüntü alabilir miyim acaba ne gibi ayarlar yapmak gerekli sistemi alınca

nasip olursa 3060ti almak istiyorum 1080p ve 2k da darboğaz yaşarmıyım arkadaşlar.
içime kurt düştü keşke 5600x li bir sistem mi toplasaydım

bende aldım bu sistemden hdmi ile 4k tvye bağlıyacam düzgün görüntü alabilir miyim acaba ne gibi ayarlar yapmak gerekli sistemi alınca

nasip olursa 3060ti almak istiyorum 1080p ve 2k da darboğaz yaşarmıyım arkadaşlar.
içime kurt düştü keşke 5600x li bir sistem mi toplasaydım
1440p de yaşamazsınız. Hatta 1080p de bile rahat kullanırsınız.

Görüntü gidiyor dönünce mesela birinde Web sayfası açıktı dönünce tekrar yükledi sayfayı. Diğerinde oyun açıktı dönünce oyunu kapattı masaüstündeydi
Aynı sorun bendede var yarın mağazayla iletişime geçeceğim

Millet de hiç insaf yok ihtiyacı olanlar almıyor zaten bu sistemi. Hep al satıcılar.
Alıntıyı görüntüle
Oyuncu Bilgisayarı ne ara ihtiyaç oldu 🤣🤣
Adam 6250'ye koymuş pazarlıkla 6'ya bırakır gayet de güzel fiyat koymuş adamın 1K kazancı var adama dil uzatıyorsunuz, oyuncağı elinden alınmış çocuk gibisiniz, adam on numara ticaret yapıyor laf yapmak haddine değil. Bunlarla uğraşacağınıza biraz da ödediğiniz haksız vergilerin, ülkedeki adaletsizliğin, haksızlık, hukuksuzluğun paylaşımını yap duyar kasacaksan bari bi işe yara.

Oyuncu Bilgisayarı ne ara ihtiyaç oldu 🤣🤣
Adam 6250'ye koymuş pazarlıkla 6'ya bırakır gayet de güzel fiyat koymuş adamın 1K kazancı var adama dil uzatıyorsunuz, oyuncağı elinden alınmış çocuk gibisiniz, adam on numara ticaret yapıyor laf yapmak haddine değil. Bunlarla uğraşacağınıza biraz da ödediğiniz haksız vergilerin, ülkedeki adaletsizliğin, haksızlık, hukuksuzluğun paylaşımını yap duyar kasacaksan bari bi işe yara.
Ne alakası var onlarla. Asıl duyarı sen kasıyorsun. Açız deyince telefonunu çıkar diyen dayılar gibisin. Oyun bilgisayarı ihtiyaçmıymış. İhtiyaç tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,384
Üyeler
195,351
Son üye
Furkanozkd
Geri