Neler Yeni

Da yeni sistem geldi emeği geçenlere teşekkür ederim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Teşekkürler.Gerisini hallederim galiba. Birde bu anakart biosu güncelledikten sonra tekrar format atmak gerekiyor değil mi
Windows kurmadan önce BIOS güncellemen daha iyi olur.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Güle güle kullan gerçekten fiyatına göre çok lezzetli bir sistem
Senin sistemlerin her zaman iyi hazır buradayken sana da sormak isterim 1 saatlik occt testinden 82 derece işlemci sıcaklığı sonucunu aldım sence nasıl bir değer ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Senin sistemlerin her zaman iyi hazır buradayken sana da sormak isterim 1 saatlik occt testinden 82 derece işlemci sıcaklığı sonucunu aldım sence nasıl bir değer ?
stok soğutucu ile sistemi aldıysan ve test stok soğutucu sonuçları ise iyimiş çünkü ben Prime95'de net 90 dereceyi görüyorum hatta videosu kanalda var

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
stok soğutucu ile sistemi aldıysan ve test stok soğutucu sonuçları ise iyimiş çünkü ben Prime95'de net 90 dereceyi görüyorum hatta videosu kanalda var
Frekans ayarını 36 ya çekip yaptım bu testi daha önce 95 lere çıktı bende de ısı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Frekans ayarını 36 ya çekip yaptım bu testi daha önce 95 lere çıktı bende de ısı
95'e çıkabilir ben teski son baharda havalar serin ve ortam serinken ama neden 3.6'ya alıyorsun anakartın son biosunu yükle ısı düşecektir anakartın son biosu ile ilgili öyle bir optimizasyon var diye biliyorum yoksa biraz volaj düşürerk ısıyı da düşürürsün. Ama şunu da unutmamak lazımki bu gibi testler çok ekstreme gerçekte hayatta bu 90ları falan görmen render almıyorsan zor

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
95'e çıkabilir ben teski son baharda havalar serin ve ortam serinken ama neden 3.6'ya alıyorsun anakartın son biosunu yükle ısı düşecektir anakartın son biosu ile ilgili öyle bir optimizasyon var diye biliyorum yoksa biraz volaj düşürerk ısıyı da düşürürsün. Ama şunu da unutmamak lazımki bu gibi testler çok ekstreme gerçekte hayatta bu 90ları falan görmen render almıyorsan zor
Anakartın son biosunu güncelledim ama yine de aldım bu değerleri o zaman 40 a çekip voltaj mı düşüreyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de çok fazla kafanı ütülemeden bir soru soracağım şimdi uzun saatler oyun oynayan birisiyim 90 dereceler değilde 85 dereceleri görse yeterlimidir sence bu sıcak 90 ları görür mü oyunlarda.

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
Benimde sistem elime yarın geçecek çok ufak bir sorum olacak Abdullah abi işlemci soğutucu almak istiyorum abartısız yeterli seviyede bir işlemci soğutucu önerir misin 300-500 tl arası. Şimdiden teşekkür ederim...

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Anakartın son biosunu güncelledim ama yine de aldım bu değerleri o zaman 40 a çekip voltaj mı düşüreyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de çok fazla kafanı ütülemeden bir soru soracağım şimdi uzun saatler oyun oynayan birisiyim 90 dereceler değilde 85 dereceleri görse yeterlimidir sence bu sıcak 90 ları görür mü oyunlarda.
her şeyi otomatiğe hiçbir şeyi elleme oto voltajı düşür performanstan kayıp olmadan ısıyı düşürebilirsin. Bunun dışında yıllarca 80-90 derecede çalışır sen bıkarsın ama makine bozulmaz lakin ömrü kısalır azda olsa kısalır elin rahatlayınca kampanyadan bir soğutucu düşür.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Top Bottom