Neler Yeni

DA2 SİSTEM KARGO (UPS)

osman4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman
Arkadaşlar itopya eşek yükü ile para kaldırmasına karşın kargo ücretinide bizden alıp UPS şirketine kargoyu vermesi ne kadar doğru? Müşteri hizmetini arayıp kargo şirketini değiştirebilir miyiz? Şirket hakkında daha önce olumlu olumsuz bir şey yaşayan var mıdır?
Not: Kargoya henüz verilmedi sadece kargo şirketi belli.

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
Arkadaşlar itopya eşek yükü ile para kaldırmasına karşın kargo ücretinide bizden alıp UPS şirketine kargoyu vermesi ne kadar doğru? Müşteri hizmetini arayıp kargo şirketini değiştirebilir miyiz? Şirket hakkında daha önce olumlu olumsuz bir şey yaşayan var mıdır?
onlar anlaşmalı diye biliyorum

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Kaç güne gelir beyler. Ben Eskişehirden aldım

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Hocam UPS biraz değişik bir marka. Bazı şubeleri çok iyi başladı bazıları çok kötü. Şansımıza buradaki iyi olanlardan. Ama Samsun'da yaşayan arkadaşımın kargosu geldiğinde eziklik varmış galiba. tutanak tutmak istemiş,kargocu banane ya demiş. Ama bu her firmada olan bir şey. Yaşadığım yerdeki şubeye bağlı. İyi günler diliyorum vurduğunuz headshot olsun (y)

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
ben toshiba m2 aldım 1 hafta sonra geldi ama tam pandemi bitişinde almıştım lakin kargo ücreti ödemedim sizinde ödememeniz lazım diye biliyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
UPS normalde en iyi kargolardan özellikle teknoloji ürünlerinde ama son birkaç aydır kötü çalıştığını görüyorum umarım sorun yaşamazsınız

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
UPS çok iyi bir kargo şirketi ama türkiye'deki UPS çok kötü. şikayetvar.com'da En çok şikayet alan kargo şirketi sanırım şuan. Beni de çok uğraştırmışlardı

osman4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman
ben toshiba m2 aldım 1 hafta sonra geldi ama tam pandemi bitişinde almıştım lakin kargo ücreti ödemedim sizinde ödememeniz lazım diye biliyorum
İtopya otomatik kendi kesti. 18 tl kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

UPS normalde en iyi kargolardan özellikle teknoloji ürünlerinde ama son birkaç aydır kötü çalıştığını görüyorum umarım sorun yaşamazsınız
İnşAllah. Şahsıma mı teslim ederler yoksa nizamiye ye mi ederler. Ben gidip kendim alıcam şubeden ama bilgilendirme yapmıyorlarmış hiç

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
İtopya otomatik kendi kesti. 18 TL kadar

İnşAllah. Şahsıma mı teslim ederler yoksa nizamiye ye mi ederler. Ben gidip kendim alıcam şubeden ama bilgilendirme yapmıyorlarmış hiç
Kargoya verildiğinde zaten site içinde kargo takip kodu gözüküyor

1592318804812.png

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İtopya otomatik kendi kesti. 18 TL kadar

Şubeden teslim diye belirtmediysen sana getirirler.Ama ben şubeden teslim almak istiyorum dersen kargoyu arayıp belirtmen gerek.Daha sonra sistemden kargo şubede diye gördüğünde gidip alabilirsin

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
bende yeni bir şey sipariş ettim ups kargoda sıkıntı olursa ne yapmalıyım

Top Bottom