da2-sistem rx 5600 xt gpu sıcaklığı

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
335
merhabalar
15 yıllık eski bir oyun oynuyorum ekran kartı kullanımım oyundayken max %20-25 ekran kartınında bir özelliği varmış %60ı geçmeden fanlar dönmüyor demekki benim ekran kartı bir ömür fansız çalışcak

lakin şikayetçi olduğum kısım ekran kartı gpu sıcaklığı boştayken 55 derece oyundayken 60 derece sıcaklıkta bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim

WHQL 20.4.2 adrenalin sürümü yüklü driver olarak

Bence yüksek benim 42 43 derece boşta şuan baktım arka planda bişey çalışmıyoken yani yüksek dediğim de bu karta göre. çok çok iyi bir kart 5600xt ye göre çünkü

şaşkınım :)
boştayken gpu sıcaklığın 55 derece olması iyi mi? kötümü bilemedim
benimki boşta iken 42 derce fln dostum. ama 55 olması çok dert değil zaten fazlar dönmüyor biye sıkıntı olmaz 90 üzerine çıktımı sıkıntı olur zaten.

Bence yüksek benim 42 43 derece boşta şuan baktım arka planda bişey çalışmıyoken yani yüksek dediğim de bu karta göre. çok çok iyi bir kart 5600xt ye göre çünkü
aynen öyle aynı fikirdeyim
suan benim 41 derce

boştayken ekran kartı sıcdaklığını nasıl öğrenebilirim bunun için program vs. varmı

merhabalar
15 yıllık eski bir oyun oynuyorum ekran kartı kullanımım oyundayken max %20-25 ekran kartınında bir özelliği varmış %60ı geçmeden fanlar dönmüyor demekki benim ekran kartı bir ömür fansız çalışcak

lakin şikayetçi olduğum kısım ekran kartı gpu sıcaklığı boştayken 55 derece oyundayken 60 derece sıcaklıkta bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim

WHQL 20.4.2 adrenalin sürümü yüklü driver olarak
1593276106877.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boştayken ekran kartı sıcdaklığını nasıl öğrenebilirim bunun için program vs. varmı
afterburner, eğer boştayken bakmadıysanız nasıl anladınız ?

Geri