Da2 sistem

Reaksiyon skoru
106
Arkadaşlar DA2 sistemi B-450M K 4400MHZ Anakart ile aldım ancak pişmanım tuf serisine çevirmek istiyorum mağazaya gitsem değişim yaparlar mı kargo daha elime ulaşmadı ve kargoya verilmedi

Arkadaşlar DA2 sistemi B-450M K 4400MHZ Anakart ile aldım ancak pişmanım tuf serisine çevirmek istiyorum mağazaya gitsem değişim yaparlar mı kargo daha elime ulaşmadı ve kargoya verilmedi
Hayır yapmazlar, işleme alınan bilgiler değişmiyor

Bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen yazın çok pişman oldum keşke tuf serisini alsamışım

Hayır değişim yapacaklarını hiç sanmam. Bu arada pişman olacak bir durum yok seçimiz gayet güzel.

Sipariş vermişsin kanunen kafasına göre istediğini veremez senin iptal edip işlemi iade etmen lazım. Ama merak ettiğim B-450M K neden seni pişman etti?

Ekler

• Screenshot_20200613_101021_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200613_101021_com.android.chrome.webp
    115.2 KB · Hit: 48
Sipariş vermişsin kanunen kafasına göre istediğini veremez senin iptal edip işlemi iade etmen lazım. Ama merak ettiğim B-450M K neden seni pişman etti?
Abdullah abi, ben sistemi aldım ancak kasa değiştikten sonra aldim çok mu isinir kasa ?

Öncelikle merhaba Abi sistemi ilerleyen dönemlerde yükseltmek istiyorum büyük ihtimalle yeni bir pc alma imkanım olmayacak Anakarttan 2 tane tam slotu olması ve 1 tane m2 olması beni biraz üzdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyetten rgb desteği olmaması da biraz kötü oldu

Arkadaşlar bu aldığım sistemin yanında ama wraith prism soğutucu gelecek mi

Öncelikle merhaba Abi sistemi ilerleyen dönemlerde yükseltmek istiyorum büyük ihtimalle yeni bir PC alma imkanım olmayacak Anakarttan 2 tane tam slotu olması ve 1 tane m2 olması beni biraz üzdü

Ayriyetten RGB desteği olmaması da biraz kötü oldu

Arkadaşlar bu aldığım sistemin yanında ama wraith prism soğutucu gelecek mi
Hayır gelmicek

Hayır gelmicek
Ayrıca anakartın desteği yok ama kasanın fanlarını kendi kontrolcüsü ile kontrol edebilirsin ayrıca render vs progamlsr kullanmıyosan ssd de seni idare eder aradaki fark çok az iptal etme sistem gayet iyi ilerleyen zamanda sağlam b550 alırsın ki vence gerek de yok hayırlı olsun

Geri