E Emircann6 80+ Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Emircan 18 Aralık 2020 #1 DA4 sistem aldım ön fanlardan en alttaki yavaş dönüyor yardımcı olur musunuz
serdar baskan 80+ Platinum Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 11,534 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 22,009 Konum Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul İsim serdar aksu İlgilendiği Kategoriler bilim/deney 18 Aralık 2020 #2 Spec-Delta kasalarda böyle bir şey oluyor neden bilmiyorum bende de böyle @baltazar Tahminimce göz yanılması
Spec-Delta kasalarda böyle bir şey oluyor neden bilmiyorum bende de böyle @baltazar Tahminimce göz yanılması
E Emircann6 80+ Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Emircan 18 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 zbabomen yazmış: Spec-Delta kasalarda böyle bir şey oluyor neden bilmiyorum bende de böyle @baltazar Tahminimce göz yanılması Devamı için tıklayın... içindeki o renk ayarlama şeyine bastım düzeldi
zbabomen yazmış: Spec-Delta kasalarda böyle bir şey oluyor neden bilmiyorum bende de böyle @baltazar Tahminimce göz yanılması Devamı için tıklayın... içindeki o renk ayarlama şeyine bastım düzeldi