Glitchy
80+ Silver
Dahası
Böyle bir sorunun olduğundan İtopya'yı haberdar etmesi için etiketliyor insanlar. Sonuçta burası Abdullah Abi'nin forumu gidip burda başka forumun sahibini etiketleyecek halleri yok.Herhangi bir kolide UPS bandı felan olmaması gerekir. Benim teslim aldığım kolilerde İtopya bandı vardı. UPS neden bantlar? Koli açıldıysa bantlar. Başka türlü ihtimal yok diye düşünüyorum. Umarım kamera kayıtlarında incelenip İtopya merkezinde eksik koyulmuştur ekran kartı. Şayet kargoda böyle bir şey olduysa hukuki süreç yorucu olacaktır. Hallolur umarım en kısa sürede.
Bir de arkadaşlar her şeyde Abdullah'ı etiketlemek mantıksız. Abdullah İtopya'nın kargo paketleyicisi veya denetçisi değil. Sadece böyle güzel sistemler toplamak için aracı oluyor. Bu tarz sorunlarda muhatapınız İtopya. Boş yere etiketlemeyin.
Bu arada ups berbat bir firma benim kargomu sivil araçla sivil bir genç arkadaş getirdi bildiğiniz kutuları bırakıp asansöre binip kaçtı evet şaka değil resmen kaçtı arkadasından bağırdım ama yetişemedim.işte bu yüzden kesinlikle açarken video çekin arkadaşlar. geçmiş olsun dostum umarım çözülür.