Neler Yeni

DA5 sistem Ekran kartı eksik

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İnşallah teslim alırken videoya çekmişsinizdir...

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Hocam her kutuyu açtığından eminsen itopya yardımcı olacaktır. Pcyi açarken videoya çektin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ercan Caner
Bende ekran kartı kutusunda geldi kendim taktım hocam. Umarım sorunun en kısa zamanda çözülür. Ne kadar can sıkıcı olabileceğini tahmin edebiliyorum

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
Herhangi bir kolide UPS bandı felan olmaması gerekir. Benim teslim aldığım kolilerde İtopya bandı vardı. UPS neden bantlar? Koli açıldıysa bantlar. Başka türlü ihtimal yok diye düşünüyorum. Umarım kamera kayıtlarında incelenip İtopya merkezinde eksik koyulmuştur ekran kartı. Şayet kargoda böyle bir şey olduysa hukuki süreç yorucu olacaktır. Hallolur umarım en kısa sürede.

Bir de arkadaşlar her şeyde Abdullah'ı etiketlemek mantıksız. Abdullah İtopya'nın kargo paketleyicisi veya denetçisi değil. Sadece böyle güzel sistemler toplamak için aracı oluyor. Bu tarz sorunlarda muhatapınız İtopya. Boş yere etiketlemeyin.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Herhangi bir kolide UPS bandı felan olmaması gerekir. Benim teslim aldığım kolilerde İtopya bandı vardı. UPS neden bantlar? Koli açıldıysa bantlar. Başka türlü ihtimal yok diye düşünüyorum. Umarım kamera kayıtlarında incelenip İtopya merkezinde eksik koyulmuştur ekran kartı. Şayet kargoda böyle bir şey olduysa hukuki süreç yorucu olacaktır. Hallolur umarım en kısa sürede.

Bir de arkadaşlar her şeyde Abdullah'ı etiketlemek mantıksız. Abdullah İtopya'nın kargo paketleyicisi veya denetçisi değil. Sadece böyle güzel sistemler toplamak için aracı oluyor. Bu tarz sorunlarda muhatapınız İtopya. Boş yere etiketlemeyin.
Böyle bir sorunun olduğundan İtopya'yı haberdar etmesi için etiketliyor insanlar. Sonuçta burası Abdullah Abi'nin forumu gidip burda başka forumun sahibini etiketleyecek halleri yok.

maestro1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Adem Küçükuysal
sağolun arkadaşlar. bende inşallah itopya unutmuştur diye düşünmüştüm. sonradan ups bandını görünce kargoda birşeyler olmuş olabilir. çok can sıkıcı bir durum. şuan itopyadan haber bekliyorum. kargo firması ile de iletişime gececekler duruma göre. sistem aldığını söyleyen arkadaşlar kutuların olduğu kolinin (ekran kartının olduğu) ön ve arka banların olduğu yerleri fotograf çekip burdan veya özelden atabilirlerse sevinirip ona göre örnek gösterip tüketici hakem heyetine başvurucam sorun hallolmassa

onr1818

80+ Bronze
İtopya harici kargo firmasının bandı olması Kolinin kurcalandıını düşündürüyor ve kargoda ürünün içinden bir şey çalındı ise kargoyu teslim aldıgınız için sorumlu itopya değil kargo şirketide ürünü teslim alırken neden kontrol etmedin diye bilir sıkıntılı bir durum umarım sorunsuz çözülür

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
@itopyacom

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
işte bu yüzden kesinlikle açarken video çekin arkadaşlar. geçmiş olsun dostum umarım çözülür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte bu yüzden kesinlikle açarken video çekin arkadaşlar. geçmiş olsun dostum umarım çözülür.
Bu arada ups berbat bir firma benim kargomu sivil araçla sivil bir genç arkadaş getirdi bildiğiniz kutuları bırakıp asansöre binip kaçtı evet şaka değil resmen kaçtı arkadasından bağırdım ama yetişemedim.

Ondrozl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Önder Özel
inşallah bir an önce çözülür , UPS teki teslim eden arkadaş kadar ök*z bi arkadaş yoktu zaten kutuları atıp isim soyisim (kaba bir tabirle)
pandemi dönemi bahane edilip kargo firmaları calısanları hep savunuldu ama 2 sene oldu ve nereye kadar böyle sorumsuz davranışlarda bulunacaklar ki onuda geçiyorum saygısızlık ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,637
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom