Neler Yeni

DA5 sistem Ekran kartı eksik

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
Merhaba arkadaşlar da5 sistem siparişim dün elime ulaştı ama ekran kartı yok. kutuların olduğu kutu yada kasanın kutusundan da çıkmadı. İtopya mı unuttu ups temi bir şey oldu çözemiyorum. itopyaya mail attım geri dönüş bekliyorum. kutuların olduğu kutu ups bandıyla kapatılmış. kasanın kutusunda ups bandı hiç yok. sistemi alan arkadaşlar kutuların olduğu koli sizde de ups bandıyla kapıtılmış mıydı ?
hocam bende aldım aynı sistemi bende hiç ups sın bandı yoktu ıtopyanın vardı

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Geçmiş olsun

Ekler

• images (43) (14).jpeg
    images (43) (14).jpeg
    15.3 KB · Hit: 46

maestro1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Adem Küçükuysal
arkadaşlar bugün ekran kartım geldi. muhtemelen kargoda alınmış. itopya ilgilendi süreçle kargo firması ile. bana sadece beklememi ve mağdur olmayacağımı söyledi. olayın nasıl sonuçlandığını bilmiyorum ama itopya yeni kart gönderdi. burdan @itopya.com a çok teşekkür ederim. kendileri burdaki konudan iletişime geçip tüm süreci kendileri hallettiler.artık en favori teknoloji sitemdir. bundan sonra mutlaka kargo aldığımda sürekli kontrol ediceğim size de tavsiyemdir. zor ve sıkıcı bir sürecti ama mutlu bitti itopya sayesinde.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
arkadaşlar bugün ekran kartım geldi. muhtemelen kargoda alınmış. itopya ilgilendi süreçle kargo firması ile. bana sadece beklememi ve mağdur olmayacağımı söyledi. olayın nasıl sonuçlandığını bilmiyorum ama itopya yeni kart gönderdi. burdan @itopya.com a çok teşekkür ederim. kendileri burdaki konudan iletişime geçip tüm süreci kendileri hallettiler.artık en favori teknoloji sitemdir. bundan sonra mutlaka kargo aldığımda sürekli kontrol ediceğim size de tavsiyemdir. zor ve sıkıcı bir sürecti ama mutlu bitti itopya sayesinde.
Nolmuş kargo firması falan mı açıp çalmış içinden. Ben itopyadan hazır sistem aldığımda itopya bandı vardı kutuların üzerinde hep. Ups bandı şüphelendiriyor işi.

maestro1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Adem Küçükuysal
İtopya kendi kamera kayıtlarını inceledi ve kayıtlarda ürünün tam olarak çıktığını belirtti. UPS ile temasa geçmişler ve müfettiş atanmış olayın üstünün kapanmaması için uğraşcaklarını belirttiler konuyla ilgili bilgim bu kadar.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
İtopya kendi kamera kayıtlarını inceledi ve kayıtlarda ürünün tam olarak çıktığını belirtti. UPS ile temasa geçmişler ve müfettiş atanmış olayın üstünün kapanmaması için uğraşcaklarını belirttiler konuyla ilgili bilgim bu kadar.
Bilgi geldi mi daha başka kargoda falan mı çalınmış?

Top Bottom