alex jensen
80+ Silver
9k ya çıkmamışmıydı la niye aynı fiyat hala 300 stok sınırlı değil miydi?
Heaaa bro ben izlemedim o adamı. O zaman yere düşen jetonumu yerden kaldırayım benSedat Peker’in taklidini yapıyorum, espriden anlamadınız anlaşılan.
8K ya kesin alınırda da 9 fazla bence. Webtekno zaten 1 ay önce 2060 lı sistemi 8.5K ya çıkarmıştıen azından bi 8K falan olsaydı alınırdı
kendi kasam ve psumla değiştirirdim , geri kalan parçaları satardım
Teşekkürler bilgilendirme için 3 adet aldım.
[Al sat için değildir.]
11200 den gir 10800-11000den bırakırsın.Oha aldım lan. Ben bunu 10 k ya okuturum.
Başkan bi aylık kira çıkartsın yeter ya fazlasında gözümüz yok.Kara borsada iyi gider bu ha. Yine de ihtiyacı olanın almasını isterim.
12 dakika sonra bile gerçekten stokta vay anasınıACİL KARDEŞLERİM, ŞU ANDA İTOPYADA STOKTA SİSTEM HEMEN ALABİLİRSİNİZ....!!! SAYIN ADMİNLER KARDEŞLERİM KAÇIRMASIN DİYE BÜYÜK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN...
DA-SISTEM5/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
DA-SISTEM5/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM5 ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben de anlamadım o kısmını.9k ya çıkmamışmıydı la niye aynı fiyat hala 300 stok sınırlı değil miydi?
inşallah bitcoin ciler gibi doladırılmamışızdır.12 dakika sonra bile gerçekten stokta vay anasını