Dahili Ekran Kartinda Oyun Kasmiyor Fakat Harici Ekran Kartinda Kasiyor

entME

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaslar oyunu dahili ekran kartiyla baslattigim zaman kasma olmuyor fakat harici ekran kartiyla baslattigimda kasiyor sebebi nedir acaba?

tam tersi olması gerekmiyor mu hocam?

arkadaslar oyunu dahili ekran kartiyla baslattigim zaman kasma olmuyor fakat harici ekran kartiyla baslattigimda kasiyor sebebi nedir acaba?
sistemini yazar mısın

Emin misiniz harici ile başlattığınıza?

tam tersi olması gerekmiyor mu hocam?
hocam bende bugun baktigimda sasirdim kime sorsam tam tersi diyor
grafik ayarlarindan yuksek performans seciyorum ve oyuna giriyorum msi afterburnerden baktigimda ise nividanin %0
intelin ise % bilmem kac kullandigini gordum
ve nvidianin denetim masasindan program ayarlarindan oynadgim oyunu secip yuksek performansa aldim
oyuna girdigimde msi afterburner degerleri nvidianin % bilmem kac intelin ise %8 lerde oldugunu gordum intel 90 fps verirken nvidia 50 60 70 bendede 90 hz oldugu icin kasiyormus gibi zaten oynadigim oyunda point blank kasmamasi gerek sistemim point blank icin iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemini yazar mısın
i5-10210u
12gb ddr4 ram
mx230 2gb

isteyen olursa msi afterburner degerlerimi atmaya calisirim

hocam bende bugun baktigimda sasirdim kime sorsam tam tersi diyor
grafik ayarlarindan yuksek performans seciyorum ve oyuna giriyorum msi afterburnerden baktigimda ise nividanin %0
intelin ise % bilmem kac kullandigini gordum
ve nvidianin denetim masasindan program ayarlarindan oynadgim oyunu secip yuksek performansa aldim
oyuna girdigimde msi afterburner degerleri nvidianin % bilmem kac intelin ise %8 lerde oldugunu gordum intel 90 fps verirken nvidia 50 60 70 bendede 90 hz oldugu icin kasiyormus gibi zaten oynadigim oyunda point blank kasmamasi gerek sistemim point blank icin iyi

i5-10210u
12gb ddr4 ram
mx230 2gb

isteyen olursa msi afterburner degerlerimi atmaya calisirim
Laptop şarja takılı değilken dahili UHD grafik daha iyi performans veriyor olabilir, şarjdayken kesinlikle Nvidia güçlü olmalı ama 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,808
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri