%70 lik darboğaz var galibaSelam Arkadaşlar. GPU Kullanımım hep %30 ın altında CPU kullanımıda hep %60 ın üstünden sizce darbogaz mı yapıyor ?
Ekran kartim : MSİ GTX 970
İşelmcim AMD FX 8320
Darboğazı merkezinde yaşıyorsunSelam Arkadaşlar. GPU Kullanımım hep %30 ın altında CPU kullanımıda hep %60 ın üstünden sizce darbogaz mı yapıyor ?
Ekran kartim : MSİ GTX 970
İşelmcim AMD FX 8320
Nasıl anlıyorsununzÇok fena darboğaz var
gpuyu kullanmıyorsa darboğaz oluyordur ve seninki %30da normalde %100 olması lazımNasıl anlıyorsununz
valorantta GPU nun kullanımı bir tek 50 oldu oda lobi deÇok fena darboğaz var hocam.
bende farkettim LoL Valorant Pubg Mobile de GPU hiç 50 olmuyor nedense CPU da 70 den aşagı inmiyorgpuyu kullanmıyorsa darboğaz oluyordur ve seninki %30da normalde %100 olması lazım
Anldm hoxam sağolun peki o % değerleri nerden bakacağızgpuyu kullanmıyorsa darboğaz oluyordur ve seninki %30da normalde %100 olması lazım
Oynadığınız oyunu belirtmemişsiniz valorant ve lolde düşük Gpu kullanımı darboğaz değil genellikle normal.valorantta GPU nun kullanımı bir tek 50 oldu oda lobi deLolde %10 kullanım nedir ya
Eskiden fps im daha iyiydi darbogaz sonradan oluşan bir şey mi acaba *Darboğazı merkezinde yaşıyorsun
hayır hangi oyunda bu değerler varEskiden fps im daha iyiydi darbogaz sonradan oluşan bir şey mi acaba *