Darboğaz mı yiyorum?

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
Arkadaşlar merhaba, aşağıda sizle görseli paylaşıyorum değerler gördüğünüz gibi rust oyununda bu şekilde. 50-60 FPS e düştüğüm yerler oluyor acaba darboğaz mı var?
1756637944039.webp

var da sorun ekran kartında değil de oyunda olabilir sunucuyla alakalı olabilir detaylı ayar rehberi vardı yotubda onu izleyin.

Arkadaşlar merhaba, aşağıda sizle görseli paylaşıyorum değerler gördüğünüz gibi rust oyununda bu şekilde. 50-60 FPS e düştüğüm yerler oluyor acaba darboğaz mı var?
Alıntıyı görüntüle
Darboğaz var hocam eminim.
Rust tüm çekirdekleri değil de ilk birkaç çekirdeğe abanıyor bu yüzden %'si az gibi görünüyor ve darboğaz yok sanıyorsun.
Bu RUST'ta zamanında bende hep takıla takıla dona dona oynuyordum.
Şimdi anlıyorum sebebini... :kekw:
HWMonitör kullanarak bakabilirsiniz çekirdek hızlarına ve kullanımlarına. En rahat öyle anlaşılır hocam.

Dünyanın en iyi işlemcisinide taksan bu darboğazı kurtarmaz gibi rust oyununda sorun olduğunu düşünüyorum yoksa 7500f rtx5070 için yeterli bir işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunun çözünürlüğünü arttır veya sanal olarak oyunu 2k da çalıştır daha stabil olur

Dünyanın en iyi işlemcisinide taksan bu darboğazı kurtarmaz gibi rust oyununda sorun olduğunu düşünüyorum yoksa 7500f rtx5070 için yeterli bir işlemci

Oyunun çözünürlüğünü arttır veya sanal olarak oyunu 2k da çalıştır daha stabil olur
oyunun 2k da oynuyorum zaten ama durum bu şekilde

var da sorun ekran kartında değil de oyunda olabilir sunucuyla alakalı olabilir detaylı ayar rehberi vardı yotubda onu izleyin.
yani illa işlemci yükseltmeme gerek yok sanırım. 7500F gücü yetmiyor diye düşünüp 7800x3d upgradelicektim

Rust tüm çekirdekleri değil de ilk birkaç çekirdeğe abanıyor bu yüzden %'si az gibi görünüyor ve darboğaz yok sanıyorsun.
HWMonitör kullanarak bakabilirsiniz çekirdek hızlarına ve kullanımlarına. En rahat öyle anlaşılır hocam.
bi bakıyım hocam eyw

aida64 den de görebilirmiyim değerleri?

oyunun 2k da oynuyorum zaten ama durum bu şekilde

yani illa işlemci yükseltmeme gerek yok sanırım. 7500F gücü yetmiyor diye düşünüp 7800x3d upgradelicektim

bi bakıyım hocam eyw

aida64 den de görebilirmiyim değerleri?
Görürsünüz hocam.

Hımmm bu durum beni aşıyor o zaman.
Bu değerler ile darboğaz olacağını sanmıyorum. %30-50 ortalamada çalışıyor çekirdekler.
Ama ilk ekranda Rust'ın kronik sorunu var gibiydi.
Oyunla alakalı bir sorun olabilir hocam ben yanıltıcı olmak istemem.

Alıntıyı görüntüle
Rust bozuk oyun bende de ne yaparsam yapayım gpu kullanımı %65 i geçmiyor. Oyun kitliyor birşeyleri ama anlayamıyorum nereden kitliyor neyi aktif etmiyor.

Rust bozuk oyun bende de ne yaparsam yapayım gpu kullanımı %65 i geçmiyor. Oyun kitliyor birşeyleri ama anlayamıyorum nereden kitliyor neyi aktif etmiyor.
test videoların %95 gpu kullanan adamlar gördüm, oyun bozuk evet ama bu adamlar aynı parçalarla nasıl bu değerleri alabiliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri