Yardım Dareu A950 Pro 4K vs AJAZZ AJ159PRO

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
Dostlar bugün sipariş geçicem, kargo süresi sıkıntı değil fiyatları neredeyse aynı hangi fareyi tercih etmeliyim?

Ajazz kağıt üstünde ki değerleri iyi olsa da malzeme kalitesi kötü olduğu belirtiliyor.İkisinin fiyatı n e kadar?

Dareu kullanıyorum memnunum sadece şarj biraz hızlı gidiyor o kadar oda 4k kullandığım için

Ajazz kağıt üstünde ki değerleri iyi olsa da malzeme kalitesi kötü olduğu belirtiliyor.İkisinin fiyatı n e kadar?
Dareu 1700TL AJAZZ 1660TL hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dareu kullanıyorum memnunum sadece şarj biraz hızlı gidiyor o kadar oda 4k kullandığım için
Hangi siteden aldınız? Ayrıca şarjı ne kadar gidiyor?

İki mouse u da kullandım ikisi de çok iyi. Sana 159 PRO almanı tavsiye ediyorum.

suanda 159apex kullanyorum gayet memnunum ayrıca temuda kampanyalarla beraber 1200-1100 TL'ye kadar gelebilir f/p

İki mouse u da kullandım ikisi de çok iyi. Sana 159 PRO almanı tavsiye ediyorum.
Hocam arada nasıl bir fark var?

suanda 159apex kullanyorum gayet memnunum ayrıca temuda kampanyalarla beraber 1200-1100 TL'ye kadar gelebilir f/p
Hocam o kampanya işi nasıl oluyor antalabilir misin?

Hocam arada nasıl bir fark var?

Hocam o kampanya işi nasıl oluyor antalabilir misin?
kredi iade kampanyaları oluyor sana 300 ile 700 tl arası kredi iade ediyor 7 gün boyunca ben 1600 tl ödedim toplam 600 tl kredi verdi sonraki siparişe

Geri