UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 761
Dostlar bugün sipariş geçicem, kargo süresi sıkıntı değil fiyatları neredeyse aynı hangi fareyi tercih etmeliyim?
Dareu 1700TL AJAZZ 1660TL hocam.Ajazz kağıt üstünde ki değerleri iyi olsa da malzeme kalitesi kötü olduğu belirtiliyor.İkisinin fiyatı n e kadar?
Hangi siteden aldınız? Ayrıca şarjı ne kadar gidiyor?Dareu kullanıyorum memnunum sadece şarj biraz hızlı gidiyor o kadar oda 4k kullandığım için
Link atabilir misiniz ?Dostlar bugün sipariş geçicem, kargo süresi sıkıntı değil fiyatları neredeyse aynı hangi fareyi tercih etmeliyim?
Link atabilir misiniz ?
Connectten almıştım. Yani böyle komple kullansam rahat 8 10 saat gider herhaldeHangi siteden aldınız? Ayrıca şarjı ne kadar gidiyor?
Hocam arada nasıl bir fark var?İki mouse u da kullandım ikisi de çok iyi. Sana 159 PRO almanı tavsiye ediyorum.
Hocam o kampanya işi nasıl oluyor antalabilir misin?suanda 159apex kullanyorum gayet memnunum ayrıca temuda kampanyalarla beraber 1200-1100 TL'ye kadar gelebilir f/p
kredi iade kampanyaları oluyor sana 300 ile 700 tl arası kredi iade ediyor 7 gün boyunca ben 1600 tl ödedim toplam 600 tl kredi verdi sonraki siparişeHocam arada nasıl bir fark var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o kampanya işi nasıl oluyor antalabilir misin?