Dark Diamond vs Dark Guardian vs 100R

Bthnsvc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
727
Bütçe
500
100R'a fan eklemeden kullanmak mantıklı mı? Ryzen 5 3600 + snowman t6 ultra ile oc yapmayı düşünüyorum MSI Mag Forge alıp hiç fan almadan o hava akışını sağlayabilir miyim?
Hava akışı dediğim hangisi daha soğuk çalışır Dark mı MSI mı? Malzeme kalitesinin iyi olması soğutma veya başka bir şeyi etkiler mi ki malzeme kalitesine bakıyoruz kasada?
Sorular bu kadar görünüş olarak MSI her türlü alır biliyorum fakat bütçem kısıtlı 510 TL'ye direk alarak kullanabilirsem MAG FORGE alıcam fan eklemem gerekirse almayı düşünmüyorum
2x 120mm ARGB fan var önde 1x 120 mm ARGB fan kaç tl ayrıyeten alsam önce 3 argb fan olur buz gibi olur ama bana ne kadara malolur Allah bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign abi sence hangisi ? Farklı bir şey önerirsen onada varım yeterki buz gibi olsun 😅

@Furkan Aslan reyis bi tavsiye ver çıkamadım işin içinden B550 a pro var elimde şu an hangisini alayım

Son düzenleme:
100R'a fan eklemeden kullanmak mantıklı mı? Ryzen 5 3600 + snowman t6 ultra ile oc yapmayı düşünüyorum MSI Mag Forge alıp hiç fan almadan o hava akışını sağlayabilir miyim?
Hava akışı dediğim hangisi daha soğuk çalışır Dark mı MSI mı? Malzeme kalitesinin iyi olması soğutma veya başka bir şeyi etkiler mi ki malzeme kalitesine bakıyoruz kasada?
Sorular bu kadar görünüş olarak MSI her türlü alır biliyorum fakat bütçem kısıtlı 510 TL'ye direk alarak kullanabilirsem MAG FORGE alıcam fan eklemem gerekirse almayı düşünmüyorum
2x 120mm ARGB fan var önde 1x 120 mm ARGB fan kaç TL ayrıyeten alsam önce 3 argb fan olur buz gibi olur ama bana ne kadara malolur Allah bilir

@crazyreign abi sence hangisi ? Farklı bir şey önerirsen onada varım yeterki buz gibi olsun 😅

@Furkan Aslan reyis bi tavsiye ver çıkamadım işin içinden B550 a pro var elimde şu an hangisini alayım
Dark Guardian çok daha mantıklı 100R'den.
100R sadece marka.

Dark Guardian çok daha mantıklı 100R'den.
100R sadece marka.
100R ekstra fan almadan banada mantıklı gelmiyor ama herkesin ağzında bi 100R ve malzeme kalitesi ama soğtuması ne olacak?

Aman 100R sanki uçak malzemesinden yapılmış...
Dark Guardian al geç
bu nasıl 6x rgb fanı var

@kandes22 sizin yorumunuzda benim için değerli bakar mısınız? @RevDeisDou

Anakart olarak msi b550 a pro var elimde

Son düzenleme:

Dark'ın malzeme kalitesi kötü.

Ranker Virgo, Gametech Colder'ın logo basılmış hali çöp.

MAG Forge veya bunlardan al.

Dark'ın malzeme kalitesi kötü.

Ranker Virgo, Gametech Colder'ın logo basılmış hali çöp.

MAG Forge veya bunlardan al.

sinirlendim piyasadaki alınabilitesi olan tüm kasalar bunlar (akakçe kaynağı ile sadece göstermediği siteleri bilemem)

bu var ya buz gibidir 😅

Bir tane yazacaktım baktım bana yazacak kalmamış 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,862
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee