Dark DK-CB-DPL154K 20Pin sorunu

kaancn

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba az önce tavsiye üzerine Dark DK-CB-DPL154K kablo aldım ve ürün yorumlarda 20pin olduğunu ve psuya zarar verebileceğin söylüyorlar birde bir kişi psusunun bozulduğunu söylemiş iade etmeli miyim yoksa kullansam bir sorun olur mu

ÜRÜN
Monitör

nasıl yani hocam dp kablosu ve psu ne alaka

nasıl yani hocam dp kablosu ve psu ne alaka
anladığım kadarıyla 20.pin güç aktarımı için kullanılıyomuş normal kullanım için takıncada psuda sorun çıkabilirmiş

yorumlardan bir tanesi:
Gelen kablo farklı amaçlarda kullanmak için üretilen 20 nolu pini aktif olan bir kablodur. Google da "DisplayPort Pin 20 Problem" aratarak bulabilirsiniz. Eğer bu kabloyu bilgisayarınızda kullanırsanız sorunlar yaşayabilirsiniz hatta monitöre yada pc bileşenlerinize zarar verebilirsiniz. 20 nolu pin enerji aktarmak için kullanılır. Monitör ve Ekran kartı bu pinden karşılıklı enerji verir ve zamanla birbirilerine zarar verebilir. Benim bilgisayarım hiç açılmadı başka kablo ile sorun yaşamıyorum.

anladığım kadarıyla 20.pin güç aktarımı için kullanılıyomuş normal kullanım için takıncada psuda sorun çıkabilirmiş

yorumlardan bir tanesi:
Gelen kablo farklı amaçlarda kullanmak için üretilen 20 nolu pini aktif olan bir kablodur. Google da "DisplayPort Pin 20 Problem" aratarak bulabilirsiniz. Eğer bu kabloyu bilgisayarınızda kullanırsanız sorunlar yaşayabilirsiniz hatta monitöre yada pc bileşenlerinize zarar verebilirsiniz. 20 nolu pin enerji aktarmak için kullanılır. Monitör ve Ekran kartı bu pinden karşılıklı enerji verir ve zamanla birbirilerine zarar verebilir. Benim bilgisayarım hiç açılmadı başka kablo ile sorun yaşamıyorum.
yani bilgim yok benimde fakat pinlere göre ayrıcalıkları varsa daha iyi bir kablo almak şart. özellikle dark markasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,939
Üyeler
195,487
Son üye
asikyazgan
Geri