Neler Yeni

Yardım Dark freezer x123 aldım fakat takamadım yardım!

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yakup Zengin
Arkadaşlar işlemciyi 5-10 çekip taktıp psu ile çekip en son Anakart işlemci soketi kırılcak diye korkuyorum am5 kullanıyorum bu işlemciye değer küçük şeyler çıtırdadı felan anlamadım ama yardım edin takamadım

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
yunuseren
hocam onu takabilen bir arkadaşını ara o taksın burdan tarif ederek risk alırız gerek yok

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onu takabilen bir arkadaşını ara o taksın burdan tarif ederek risk alırız gerek yok
Hocam arkadaşlarımda bilmiyor ki takmayı bi video felan lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam amd Baretlerini taktım internette bastır diyorlar bastırıyorum ama olmuyor yine aynı gelmiyo soğutucu çentiği

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam arkadaşlarımda bilmiyor ki takmayı bi video felan lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam amd Baretlerini taktım internette bastır diyorlar bastırıyorum ama olmuyor yine aynı gelmiyo soğutucu çentiği

Buyur hocam. Videoyu izleyerek sakin sakin yap, önce bir kancasını geçirip sonrasında öteki kancayı esnetip takıcan, video da detaylı şekilde var.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Buyur hocam. Videoyu izleyerek sakin sakin yap, önce bir kancasını geçirip sonrasında öteki kancayı esnetip takıcan, video da detaylı şekilde var.
Adam mala anlatırır gibi anlattı şimdi anladım teşekkürler adamsın reis 🖤

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom