Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 798
Rahatsız etmıyorda arttırmaya gerek var mı o sebeple sordumRahatsız etmiyorsa hiç elleme.
Rahatsız etmıyorda arttırmaya gerek var mı o sebeple sordumRahatsız etmiyorsa hiç elleme.
7500f testi bulamadım, bir arkadaş 60larda geziyor dedi de 60 61 mi 68 69 da oluyor mu bilemedim, ortalama kaç olur fikriniz var mıGerek yok. Böyle kalsın reis. Isınmıyordur işlemcin zaten.
ryzen 7 5700 x3d soğuturmuGüzel fırsatmış gerçekten. Yav bugün geldi monte ettim. Neyse çok fark yok 560a almıştım.
ryzen 7 5700 x3d soğuturmu
Reis 70-80 arası bir değer diyeyim sana. 7600 Yazın bir arkadaş 80-85 arasını görüyordu. Aşağı yukarı kafanda fikir oluşur.7500f testi bulamadım, bir arkadaş 60larda geziyor dedi de 60 61 mi 68 69 da oluyor mu bilemedim, ortalama kaç olur fikriniz var mı![]()
Çok değil mi hocam, 7500f için yeter diyorlardı sankiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis 70-80 arası bir değer diyeyim sana. 7600 Yazın bir arkadaş 80-85 arasını görüyordu. Aşağı yukarı kafanda fikir oluşur.
Frost commander ile 60'ı geçiyor. Bununla 60 da gezmesi biraz zor sanki.7500f testi bulamadım, bir arkadaş 60larda geziyor dedi de 60 61 mi 68 69 da oluyor mu bilemedim, ortalama kaç olur fikriniz var mı![]()
Çok değil mi hocam, 7500f için yeter diyorlardı sankiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis 70-80 arası bir değer diyeyim sana. 7600 Yazın bir arkadaş 80-85 arasını görüyordu. Aşağı yukarı kafanda fikir oluşur.
Yazın dedim ama. 30 derece ortamla 20-22 derece ortam bir değil ki. 7-8 derece düş çık duruma göre. Evet yeterli. 70 derece civarı okey benceÇok değil mi hocam, 7500f için yeter diyorlardı sanki
Yükte 60 zor. 70-80 arası diyorum. Öyle kalmış aklımda buradakilerin yorumlarından.Frost commander ile 60'ı geçiyor. Bununla 60 da gezmesi biraz zor sanki.
Hocam ben bu fanı takalı nerdeyse iki hafta olacak soğutmaya gerçekten erki etti ama fanın ortası titriyor gibi normal midir sizce değişime göndereyim mi? Orta yuvarlak kısmı böyle titriyor hafiften sıkıda oturttum baya.Gerek yok. Böyle kalsın reis. Isınmıyordur işlemcin zaten.
ryzen 7 5700 x3d soğuturmu
Çok mu titriyor ? Yani pek normal değil de azıcık titreme varsa sorun olmaz.Hocam ben bu fanı takalı nerdeyse iki hafta olacak soğutmaya gerçekten erki etti ama fanın ortası titriyor gibi normal midir sizce değişime göndereyim mi? Orta yuvarlak kısmı böyle titriyor hafiften sıkıda oturttum baya.
Çok hafifte olsa var yani şöyle söyliyim kendi ekseni etrafında dönüşününden aşağı yukarı yarım santim belki 1 santim kayıyor .Çok mu titriyor ? Yani pek normal değil de azıcık titreme varsa sorun olmaz.
Açıkçası takarken Biraz uğraştırdı değişim yapıp gelene kadar eski soğutucuyu kullanmak istemiyorum o yüzden emin olamadım .Çok mu titriyor ? Yani pek normal değil de azıcık titreme varsa sorun olmaz.