zoko amiral serisi de düşünlebilir. Soğutma ve ekran kartı desteği daha iyi , fiyatları da benzer. Ama iki ürün arasında ne kadar malzeme kalitesi farkı var bilmiyorum.Kasa güzel de küçükmüş ya
Ben zoko amiralin beyazını tercih ederdimbunda beyaz yok galibazoko amiral serisi de düşünlebilir. Soğutma desteği daha iyi , fiyatları da benzer. Ama iki ürün arasında ne kadar malzeme kalitesi farkı var bilmiyorum.
malzeme kalitesini merak ettiğim kasalardan. 360 mm radyatör desteği olması müthiş , temperli cam ve menteşeli sağ ve sol paneller hem de yukarı kaldırarak tek hamle ile sökebiliyorsun vida derdi yok. Sağ panelde 4 tane ekstra fanlık alan , full mesh ön panel. O fiyata vadettikleri gerçekten mükemmel. Fiyat/performans kavramının vücut bulmuş hali gibi bir şey O menteşeli panel olayı benim kasada da var temizlik yaparken çok pratik oluyor. Kullanan arkadaşlar yazsın bakalım malzemesi nasıl.Ben zoko amiralin beyazını tercih ederdimbunda beyaz yok galiba
stok açıkBen zoko amiralin beyazını tercih ederdimbunda beyaz yok galiba
Hem DK431 hem de Guardian Pro kullandım. Abartı bir malzeme kalitesi farkı yok, ama Dark bi tık daha güven veriyordu.zoko amiral serisi de düşünlebilir. Soğutma ve ekran kartı desteği daha iyi , fiyatları da benzer. Ama iki ürün arasında ne kadar malzeme kalitesi farkı var bilmiyorum.
38cm ekran kartı 165mm de cpu fan supportu var gayet iyi değerlerKasa güzel de küçükmüş ya
BENCE gayet büyükKasa güzel de küçükmüş ya
Suan bendeki xpg kasa kullanıyorum dual 6700 tx ekran kartım var minimetrik sığıyor gibi önerdiğin iyi mi peki soğutucu olarak kule tipi varzoko amiral serisi de düşünlebilir. Soğutma ve ekran kartı desteği daha iyi , fiyatları da benzer. Ama iki ürün arasında ne kadar malzeme kalitesi farkı var bilmiyorum.
Değil reis ekran kartım sığmazBENCE gayet büyük
Attığınız ürünün siyahı var çok memnunum.malzeme kalitesini merak ettiğim kasalardan. 360 mm radyatör desteği olması müthiş , temperli cam ve menteşeli sağ ve sol paneller hem de yukarı kaldırarak tek hamle ile sökebiliyorsun vida derdi yok. Sağ panelde 4 tane ekstra fanlık alan , full mesh ön panel. O fiyata vadettikleri gerçekten mükemmel. Fiyat/performans kavramının vücut bulmuş hali gibi bir şey O menteşeli panel olayı benim kasada da var temizlik yaparken çok pratik oluyor. Kullanan arkadaşlar yazsın bakalım malzemesi nasıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:
stok açık
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com