Öneri Dark Guardian Pro vs Dark Maxima v12 vs galax revolution. Sizce ?

Hangi kasa ?

• Oy kullanan toplam üye
    13

BERKANY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,409
Son düzenleme:
galax daha kalitelidir ama şu maxima nın ön paneli baya iyidir sana söyleyim, eğer yanlış görmüyorsam baya baya mesh bi yapısı var bu da senin ısı değerlerin için bir velinimet olabilir

galax daha kalitelidir ama şu maxima nın ön paneli baya iyidir sana söyleyim, eğer yanlış görmüyorsam baya baya mesh bi yapısı var bu da senin ısı değerlerin için bir velinimet olabilir
Guardian Pro önü de full mesh aslında.Ben guardian kullanıyorum da maxima nın iç tarafta da bir filtresi var altta bir filtresi var ek olarak.Karar veremedim hangisini alalım diye kardeşime. MAxima v12 diyorsunuz siz o zaman

Bütçeniz varsa bende 6700XT 12400F için bunu kullanıyorum. Kasa serin çalışıyor ve çok şık.

Bütçeniz varsa bende 6700XT 12400F için bunu kullanıyorum. Kasa serin çalışıyor ve çok şık.
Ekran kartı sıgma konusunda bir sorun oluşturmaz dimi.Ayriyetten ilerde ön fanları bulmak zorun yaratmaz mı sizce ?

Ben kullanıyorum dostum kasa içi zaten baya geniş. Fan durumlarını bilen bir insan değilim. Sadece kasayı takıp kullanıyorum :)

Malzeme kalitesinde dark baya geride. kalite olarak galax hava sirkülasyonu olarak v20 görüntü olarak dark guardian diyorum ben

Malzeme kalitesinde dark baya geride. kalite olarak galax hava sirkülasyonu olarak v20 görüntü olarak dark guardian diyorum ben
Anladım Görünüş ise Guardian Pro/hava akışı ise Maxima V20.Malzeme kalitesi Galax diyorsunuz. Teşekkürler yorumunuz için.

Hocam ben de Galax Revolution ve Maxima V20 arasında kalmıştım, Maxima V20'nin ekran kartı boy desteği daha büyük diye onu aldım çok memnunum, bende de 6700XT var kart çok serin çalışıyor

+malzeme kalitesi olarakta taş gibi kasa bence, boş hali bile ağır malzeme kalitesinden dolayı

Geri