Yardım Dark kasa fanı nasıl

Dark markası yaptığı kasarlarla kendisini ispat etmiş bir marka fakat fan kısmında bir Arctic, be quiet, Coolermaster veya corsair değil. Bunu yazarken farkettim baya baya arctic fanı olmuşum :D Bu fiyata 2 tane 55cmf fan almak çok güzel duruyor fakat bir yandan da işkillendirmedi değil. Fanlar direk anakartla bağlantı yapmaz yazılmış. Fanları taktıkları adaptörü nereye takıcağımız hakkında araştırsamda bir bilgi bulamadım. Takılacak yeri benim gibi tek 4 pinli anakartlar için zorluk çıkarmayacaksa birlikte alalım :D

Dark markası yaptığı kasarlarla kendisini ispat etmiş bir marka fakat fan kısmında bir Arctic, be quiet, Coolermaster veya Corsair değil. Bunu yazarken farkettim baya baya arctic fanı olmuşum :D Bu fiyata 2 tane 55cmf fan almak çok güzel duruyor fakat bir yandan da işkillendirmedi değil. Fanlar direk anakartla bağlantı yapmaz yazılmış. Fanları taktıkları adaptörü nereye takıcağımız hakkında araştırsamda bir bilgi bulamadım. Takılacak yeri benim gibi tek 4 pinli anakartlar için zorluk çıkarmayacaksa birlikte alalım :D
Bakıyorum işte fandan da çok anlamam ama işte fiyat performans olarak güzel gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dark markası yaptığı kasarlarla kendisini ispat etmiş bir marka fakat fan kısmında bir Arctic, be quiet, Coolermaster veya Corsair değil. Bunu yazarken farkettim baya baya arctic fanı olmuşum :D Bu fiyata 2 tane 55cmf fan almak çok güzel duruyor fakat bir yandan da işkillendirmedi değil. Fanlar direk anakartla bağlantı yapmaz yazılmış. Fanları taktıkları adaptörü nereye takıcağımız hakkında araştırsamda bir bilgi bulamadım. Takılacak yeri benim gibi tek 4 pinli anakartlar için zorluk çıkarmayacaksa birlikte alalım :D
dk 6.40 izle o gelen 6 pinleri tahmin ettiğim gibi adaptöre o adaptörün çıkışı da 4pin onu da powere bağlıyoruz iş bitti

Son düzenleme:
selam kanka bir gelişme var mı? Dediğin gibi psu nun 4 pin molex girişine bağlanıyor sanırım.6 Pin molex istiyorsa da çoğu psuda mevcut değildir. Dünden beri ben de almayı düşünüyorum.

Geri