Neler Yeni

Dark Souls serisi nerden başlanmalı

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan
Souls 3 ten başlamak daha iyi dimi
Hocam tamamen senle ilgili bi aç bak 10 dakika belki grafik yüzünden oynamak istemezsin belki farklı bir şey düşünürsün. DS1 de kötü gözüken bir oyun değil yani kimisi onun kaplamalarını daha çok seviyor. Mekanikleri falanda iyi yani şu an çıkan oyunların %95 inden daha iyidir oynanış mekanikleri rafine durumu. Öyle karar ver bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllarca dark souls oynayıp sekiro çıktığında oyundaki o ilk çaresiz anlar :D

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Ds1 güzelde ds3 le başlayım sonra 2 1 gidiyim

Hocam tamamen senle ilgili bi aç bak 10 dakika belki grafik yüzünden oynamak istemezsin belki farklı bir şey düşünürsün. DS1 de kötü gözüken bir oyun değil yani kimisi onun kaplamalarını daha çok seviyor. Mekanikleri falanda iyi yani şu an çıkan oyunların %95 inden daha iyidir oynanış mekanikleri rafine durumu. Öyle karar ver bence.

Zaten dark souls 2 100 tl indirimsiz ds1 144 tl indirimsiz
Ds3 indirimsiz 330 tl

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz

İnanılmaz bir combat ya ağzım açık oynuyorum :D.
Ama dark soulsun karışıklığı daha çok hoşuma gidiyor. Güzel güzel başlıyorum, daha sonra hikayede falan kayboluyorum, daha da o dünyadaymış gibi hissettiriyor beni

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Ama dark soulsun karışıklığı daha çok hoşuma gidiyor. Güzel güzel başlıyorum, daha sonra hikayede falan kayboluyorum, daha da o dünyadaymış gibi hissettiriyor beni
Dark souls hikaye yok dimi ingilizcem az ama oynarım

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Dark souls hikaye yok dimi ingilizcem az ama oynarım
Hikaye olmaz mı tabii ki de var. Fakat takip etmek lazım, tek düze değil bir de rpg oyunlar gibi görevler olmadığı için (işte görevin amacının, yerinin falan yazdığı bir sekme vs.)

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Hikaye olmaz mı tabii ki de var. Fakat takip etmek lazım, tek düze değil bir de rpg oyunlar gibi görevler olmadığı için (işte görevin amacının, yerinin falan yazdığı bir sekme vs.)
Ds3 başlıcam. Sonra 2 1 yapcam

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan
Evet dark souls o yönden kesinlikle daha başarılı. Ya dark soulsu ilk keşfettiğimde dedim adamlar resmen benim için oyun yapmış. Hani oynar oynamaz sevdim bağlandım. Oyunlarda cidden çok büyük emek var. Şuan bir çok firmanın yapamadığını yapıyorlar. Hepsi ayrı cidden hikayesi yok falan diye de bi şey yok cidden taş gibi de güzel lore var bi hikaye var oyunda. Karanlık gizemli fantastik. Bak oynayasım geldi :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kesinlikle DS1 başlama DS2'de başlama. Bence para biriktirip Elden Ring al. DS1-DS2 oynarsan oyuna tutunamazsın kanser olmaktan. DS3 yine hafif daha iyi ama elden ring kadar iyi değil.

Eclipse

80+ Bronze
Remasteredla başla derim, seriye tutulup souls like ne varsa tüketeyim kafasına girilmese bile ilk oyunu herkesin oynaması gerektiğini düşünüyorum. İkinci oyunu iyi bir oyun olarak çok az bir kesim var, cidden de baya sıkıntılı bir oyun bir ve üçe göre. Üçüncü oyun serideki en oynanılası oyun. Böyle düşünmemin sebebi ben birinci oyundan sonra üçüncü oyunu oynadım. Birde sevdiğim ne varsa, eksik kalan etmenlerle birlikte üzerine bir şeyler katılmış bir oyundu Dks3.

Ama sana oyunu öğreten biri veya Emin Çıtak gibi videolarını izleyebileceğin bir kanal olmadan oyunlarda ilerlemen zor. Hele de birinci oyunda. Video işini de önce bölgeyi gez sonra neleri kaçırmışsın bak şeklinde yapmanı tavsiye ederim (eğer oynarsan). Elden Ringe bulaşma derim. Bir kaybolursun oyunun içinde, o kara deliklerden seni kimse alamaz. Ama oyun ilk defa başlayan da bir şeyler yapsın diye üzerine düşsün diye dokunuşlar yapıldığını hissettiriyor. Yine de ilk oyundaki haritanın büyüklüğüyle Elden Ringi kıyas edince bence türe ilk kez giriş yapacak kişi daha küçük haritada bir şeyler yapmaya çalışsa daha sağlıklı.

Son olarak sıra tavsiyem. Dks1 - Dks 3 - Dks 2 (optional) - Elden ring.

1669033030511.png

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Remasteredla başla derim, seriye tutulup souls like ne varsa tüketeyim kafasına girilmese bile ilk oyunu herkesin oynaması gerektiğini düşünüyorum. İkinci oyunu iyi bir oyun olarak çok az bir kesim var, cidden de baya sıkıntılı bir oyun bir ve üçe göre. Üçüncü oyun serideki en oynanılası oyun. Böyle düşünmemin sebebi ben birinci oyundan sonra üçüncü oyunu oynadım. Birde sevdiğim ne varsa, eksik kalan etmenlerle birlikte üzerine bir şeyler katılmış bir oyundu Dks3.

Ama sana oyunu öğreten biri veya Emin Çıtak gibi videolarını izleyebileceğin bir kanal olmadan oyunlarda ilerlemen zor. Hele de birinci oyunda. Video işini de önce bölgeyi gez sonra neleri kaçırmışsın bak şeklinde yapmanı tavsiye ederim (eğer oynarsan). Elden Ringe bulaşma derim. Bir kaybolursun oyunun içinde, o kara deliklerden seni kimse alamaz. Ama oyun ilk defa başlayan da bir şeyler yapsın diye üzerine düşsün diye dokunuşlar yapıldığını hissettiriyor. Yine de ilk oyundaki haritanın büyüklüğüyle Elden Ringi kıyas edince bence türe ilk kez giriş yapacak kişi daha küçük haritada bir şeyler yapmaya çalışsa daha sağlıklı.

Son olarak sıra tavsiyem. Dks1 - Dks 3 - Dks 2 (optional) - Elden ring.

Alıntıyı görüntüle
Ds3 ten başlasam sıkıntı olur mu

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Xbox Series S var Dark souls serisi indirdimde Dark souls başlamayı düşünüyorum da hikayesi pek önemli değil 100 TL bütcem var Dark souls 1 den başlayım 2 den mi dark souls 3 param yok
1-2-3 şeklinde oynayacaksın işte herkes gibi sonra sekiro elden ring diye devam edersin yarın düşer zaten souls serisi indirime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,050
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom