benimki gibi durur baksistem tamamen siyah..beyaz alsam kasayı çokmu absürt durur
beyaz alıyım ya yavaş yavaş belki beyaza çeviririmbenimki gibi durur bak
kupon kodu varmıKupon + nays ile çok iyi fiyatlara denk gelir.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Baslikta fanlar argb yaziyor ama yorumlarda oylr olmadigi yaziyor..insallah argbdirKupon + nays ile çok iyi fiyatlara denk gelir.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bence Zoko daha güzel. Fakat siz hangisini beğeniyorsanız onu tercih edin. Eğer iptal edecekseniz, ilk önce siparişi verin. Belki stok biter, boş yere iptal edersiniz.1800tl Bitfenix nova mesh nse beyaz aldım mid tower iptal edip bu kasadan mi almalıyım??
Argb değil,frgb.Baslikta fanlar argb yaziyor ama yorumlarda oylr olmadigi yaziyor..insallah argbdir
Aşırı arada kaldım zako güzel gibi ama aşırı büyük masa'daki kasa bölmesine sığar mı diye düşünüyorum.Bence Zoko daha güzel. Fakat siz hangisini beğeniyorsanız onu tercih edin. Eğer iptal edecekseniz, ilk önce siparişi verin. Belki stok biter, boş yere iptal edersiniz.
O sıkıntı olabilir Bende yeni PC aldım. Eski kasa yerine sığmadı, çekmece yerini felan değiştirdik. Hala tam olarak yapamadık uğraşıyoruz Boyutlarına bakarak alabilirsiniz, metreyle basit bir şekilde anlarsınız sanırım.Aşırı arada kaldım zako güzel gibi ama aşırı büyük masa'daki kasa bölmesine sığar mı diye düşünüyorum.
Hoparlör?Soru varsa alayım