❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 Kablosuz Mouse PAW3395 kupon+nays 1044tl

RPchepfoxCS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511

geçenlerde konusu açılmıştı. ürün n11 üzerinden satışa açılmış. kupon90 kodu ile hesaba tanımlayıp ödeme aşamasında 1159tl ye denk geliyor. ekstra olarak nays ile alınırsa 1044tl ye denk gelir.

3 adet renk mevcut. siyah-beyaz-kahverengi

kendim beyaz rengini sipariş geçtim. garanti bonus+ n11 in saat 20:00 da verdiği 150tl lik kupon ile 980 tl ye almış bulundum.

Geçen gün bir arkadaş Connectgameden almıştı. O arkadaş baya şanssızmış, o site için çok geç geri dönüş yapıyor demişlerdi =(

geçenlerde konusu açılmıştı. ürün n11 üzerinden satışa açılmış. kupon90 kodu ile hesaba tanımlayıp ödeme aşamasında 1159tl ye denk geliyor. ekstra olarak nays ile alınırsa 1044tl ye denk gelir.

kendim beyaz rengini sipariş geçtim. garanti bonus+ n11 in saat 20:00 da verdiği 150tl lik kupon ile 980 TL ye almış bulundum.
Gelince incelemesini yapabilir misin?

kendim beyaz rengini sipariş geçtim. garanti bonus+ n11 in saat 20:00 da verdiği 150tl lik kupon ile 980 TL ye almış bulundum.
aldım hocam sağolasın bilgi için piyasadaki en iyi sensör ve kailh 8.0 switch bu fiyata bedava

Amazon'da sadece N3 versiyonu var. Bulsam oradan alabilirdim. Connectgame'den çekiniyorum açıkçası.

1000tl civarına kablosuz mouse arıyorum pek bi bilgim yok mouse'lar hakkında bunu mu alsam yoksa başka öneriniz var mı? Satıcıdan çekinenler varmış acelem yok başka bir indirim de bekleyebilirim açıkçası.

Satıcı kötü değil ancak geç dönüyor, tek sıkıntı buymuş. Zaten ürünün sorunlu çıkma ihtimali düşük. Bu fiyata en iyi bu olduğu için risk almaya değer.

1000tl civarına kablosuz mouse arıyorum pek bi bilgim yok mouse'lar hakkında bunu mu alsam yoksa başka öneriniz var mı? Satıcıdan çekinenler varmış acelem yok başka bir indirim de bekleyebilirim açıkçası.
Malzeme kalitesi vesaire kötü onun dışında donanımları üst seviye. Bu donanımlarda kablolu bile yok bu fiyatlarda. Biraz kumar işi açıkçası, riske atmak istemiyorsan Fury Z, Legion M600S falan alabilirsin.

Endgame xm1r mi daha iyidir bu mu
Teknik olarak bakınca donanım açısından ikisinin kıyası olmaz... Ama XM1R babaşka bir seviye, XM1R'ın shape'i olsun kalitesi olsun her şeyi ile mükemmel bir mouse

Şahsen ben XM1R alırım.

Teknik olarak bakınca donanım açısından ikisinin kıyası olmaz... Ama XM1R babaşka bir seviye, XM1R'ın shape'i olsun kalitesi olsun her şeyi ile mükemmel bir mouse

Şahsen ben XM1R alırım.
Xm1r vs fury z hangisini önerirsin hocam wireless olması zorunlu değil ama olsa daha iyi olur tabi oyun performansı olarak ne önerirsiniz

Xm1r vs fury z hangisini önerirsin hocam wireless olması zorunlu değil ama olsa daha iyi olur tabi oyun performansı olarak ne önerirsiniz
Kendi bütçesinde hatta X2WE ye kadar XM1R ın üstünde bir mouse olduğunu düşünmüyorum... Ve FURY Z kesinlikle önermem başka forumlatda Fury Z den XM1R a geçen bir adam Fury Z de 30ms clicky latency var diyordu...

buldum;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,828
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri