m3 pro max alabilirsiniz 3950 sensör var alınabilir. Ödeme kısmında Conlife kodunu kullanarak indirim alabilirsiniz hocam bende kullaniyorum ek indirim alabilirsinizBu iki mouse arasından birisini alacağım, vxe batarya ile öne geçerken darmoshark sensörü ile öne geçiyor. Wraith indirimleri ile suan Ikiside aynı fiyatta. Hangisi alinir
cs falan oynarken fark eder mi hocam, malum batarya da önemli m3 pro max 85 saat giderken r1 pro max 135 saat gidiyor, tek kriter burada sensör ve bataryam3 pro max alabilirsiniz 3950 sensör var alınabilir. Ödeme kısmında Conlife kodunu kullanarak indirim alabilirsiniz hocam bende kullaniyorum ek indirim alabilirsiniz
hocam batarya olarak pro max modelini tercih edin tabii ki ama m3 pro maxinde sensörü daha iyi yani kafanıza hangisi yattıysa onu almanızı öneririmcs falan oynarken fark eder mi hocam, malum batarya da önemli m3 pro max 85 saat giderken r1 pro max 135 saat gidiyor, tek kriter burada sensör ve batarya
şuan ikiside çok iyi mcu olarak aynılar, fakat sensör işi bozuyor ikisi de güzelhocam batarya olarak pro max modelini tercih edin tabii ki ama m3 pro maxinde sensörü daha iyi yani kafanıza hangisi yattıysa onu almanızı öneririm
hocam batarya olarak pro max modelini tercih edin tabii ki ama m3 pro maxinde sensörü daha iyi yani kafanıza hangisi yattıysa onu almanızı öneririm
ikiside elimde mevcut ve vxe r1pro acık ara alınır hocam cok beğendim iyzico ile almıstım bende zaten m3 vardı batarya konusunda cok iyi ve malzeme kalitesi olsun vxe r1 pro alınır hocamBu iki mouse arasından birisini alacağım, vxe batarya ile öne geçerken darmoshark sensörü ile öne geçiyor. Wraith indirimleri ile suan Ikiside aynı fiyatta. Hangisi alinir
sensör fark eder mi hocam fazla, çünkü tek fark sensör ve bataryaikiside elimde mevcut ve vxe r1pro acık ara alınır hocam cok beğendim iyzico ile almıstım bende zaten m3 vardı batarya konusunda cok iyi ve malzeme kalitesi olsun vxe r1 pro alınır hocam
o zaman arkadas hazır indirimdeyken r1 pro max alsın gecsin.ikiside elimde mevcut ve vxe r1pro acık ara alınır hocam cok beğendim iyzico ile almıstım bende zaten m3 vardı batarya konusunda cok iyi ve malzeme kalitesi olsun vxe r1 pro alınır hocam
sanırım hocam vxe ile atk aynı çatı altındanmış bu yüzden atk mouse da olan kalite vxe de de oluyormuş, r1 pro max alıp geçiyorum o zamanikiside elimde mevcut ve vxe r1pro acık ara alınır hocam cok beğendim iyzico ile almıstım bende zaten m3 vardı batarya konusunda cok iyi ve malzeme kalitesi olsun vxe r1 pro alınır hocam
hayırlı olsun o zaman güzel secim iyi kullanmalarsanırım hocam vxe ile atk aynı çatı altındanmış bu yüzden atk mouse da olan kalite vxe de de oluyormuş, r1 pro max alıp geçiyorum o zaman
Tesekkur ederim, iyi aksamlar.hayırlı olsun o zaman güzel secim iyi kullanmalar