Palo DAYI 👑
80+ Gold
Connet gamedenmi aldim hocamaldım valla hem daha erken gelir elime
Connet gamedenmi aldim hocamaldım valla hem daha erken gelir elime
Hayırlı olsun yanında ekstra skatez + Kaydırmaz sticker çıkması da cabasıaldım valla hem daha erken gelir elime
evet kankamConnet gamedenmi aldim hocam
Tamamdır mouse bi gelsinde çözerim o işiHayırlı olsun yanında ekstra skatez + Kaydırmaz sticker çıkması da cabası
Bu arada driveri kullanabilmek için PC yi ingilizce yapman gerekiyor.
X3 yerine alicam bendeevet kankam
Tamamdır mouse bi gelsinde çözerim o işi
Merakla bekliyorum hocam ona gore alicamConnect gamenin kargosunu bu kadar hızlı bilmiyordum dün öğlen 2-3 sularında sipariş verdim bugünn 12 de geldi mouseyi test edemedim hafta sonu test edeceğim notunu buraya bırakırım
hocam memnunmusunuz bakabıldınızmı cıhazaConnect gamenin kargosunu bu kadar hızlı bilmiyordum dün öğlen 2-3 sularında sipariş verdim bugünn 12 de geldi mouseyi test edemedim hafta sonu test edeceğim notunu buraya bırakırım
dareu a950 daha ıyı dıyolarM800 Pro kullanıyorum hiçbir bağlantı sorunu yok yaklaşık 2 3 hafta oluyor kullanalı gayet kullanışlık bir mouse fiyatına göre uygun, 1000 TL ye almıştım.
valla eve yeni geldim deniyorum şimdi mouseyi yazarım hocamhocam memnunmusunuz bakabıldınızmı cıhaza
Teşekkürler hocam sanırım stok yok şuanda eror veriyor sepete eklemiştim girince eror veriyor kablosuz denediniz mi? ayarları yapabilmek için pciyi ingilizcemi yaptınız sanırım biri konuda ondan bahsetmistiMouse güzel çok hafif baya memnun kaldım driverında çok fazla seçenek var ve benim mouse 4k hz değil ama ayarlardan 4k hz de açabiliyorum anlamadım ama tepkime süresi hissiyat çok değişti gerçekten baya kaliteli hissettiriyor bu fiyata kutu içeriği falan baya dolu gönül rahatlığıyla alabilirsin hocam