Neler Yeni

darmoshark N3 vs Attack Shark X3 vs Delux M800PRO

Koparan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berzan Koparan
Teşekkürler hocam sanırım stok yok şuanda eror veriyor sepete eklemiştim girince eror veriyor kablosuz denediniz mi? ayarları yapabilmek için pciyi ingilizcemi yaptınız sanırım biri konuda ondan bahsetmisti
Evet hocam kablosuz denedim hiçbir sıkıntısı yok driveri yükledikten sonra her şey düzeldi kabloyla falan bağlandığımda çalışmamıştı ama driverdan sonra düzeldi pcyi ingilizce yapınca driverde cihaz gözüktü, bu saatten sonra pcyi ingilizce kullanıcam benim için pek dert değil :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Evet hocam kablosuz denedim hiçbir sıkıntısı yok driveri yükledikten sonra her şey düzeldi kabloyla falan bağlandığımda çalışmamıştı ama driverdan sonra düzeldi pcyi ingilizce yapınca driverde cihaz gözüktü, bu saatten sonra pcyi ingilizce kullanıcam benim için pek dert değil :)
Nasil yani tekrar turkce yapinca mouse gormuyomu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Rows official
Bende attack x3 alicam amzonda 1k +KDV 1.2k ya geliyo ATTACK SHARK X3 49g SUPERLIGHT Fare, PixArt PAW3395 Oyun Sensörü BT/2.4G Kablosuz/Kablolu Oyun Faresi, 26000'e Kadar 6 Ayarlanabilir DPI, 200 Saat Pil, G502, Win11/Xbox/PS/Mac için Ofis Faresi (Beyaz) https://amzn.eu/d/g7Uidez
aldınızmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Connet gamedenmi aldim hocam
sorun çıktımı alırken memnumusunuz

yok ya öyle önemli şeyler değişmiyor saat tarih falan değişti zorlanmazsın yani .
hayla ingilizcemi kullanıyorsunuz? mousede sorun çıktımı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
aldınızmı

sorun çıktımı alırken memnumusunuz

hayla ingilizcemi kullanıyorsunuz? mousede sorun çıktımı?
ben m800 ultra aldım mouse olarak

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Rows official
Yok kablosu war dırek pcye takıyon 1 satte doluyo dolarken kullanabılırsın
Hmm peki saol, peki attack shark X3 alırsam ingilizce mi yapmam gerekiyor bunun hakkında bilgin varmi? Türkçe yapsam neden olmaz biliyor musun

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hmm peki saol, peki attack shark X3 alırsam ingilizce mi yapmam gerekiyor bunun hakkında bilgin varmi? Türkçe yapsam neden olmaz biliyor musun
Galıba oyle bıseyler duymustum yanlıs hatırlamıyosam

Top Bottom