Herkese merhabalar kampanya kodu ile Dart1 sistemimi almış bulunmaktayım Türkiye’nin hatta dünyanın sayılı PC toplama uzmanı teknoloji uzmanı @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ederim
On numara sistem hocam valla hayırlı olsun güle güle kullaninHerkese merhabalar kampanya kodu ile Dart1 sistemimi almış bulunmaktayım Türkiye’nin hatta dünyanın sayılı PC toplama uzmanı teknoloji uzmanı @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ederim Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun mutluluğuna sevindim dostum.Herkese merhabalar kampanya kodu ile Dart1 sistemimi almış bulunmaktayım Türkiye’nin hatta dünyanın sayılı PC toplama uzmanı teknoloji uzmanı @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ederim Alıntıyı görüntüle
kaç TL'ye aldın?Herkese merhabalar kampanya kodu ile Dart1 sistemimi almış bulunmaktayım Türkiye’nin hatta dünyanın sayılı PC toplama uzmanı teknoloji uzmanı @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ederim Alıntıyı görüntüle
9999 TLkaç TL'ye aldın?
hayırlı olsun çok iyi fiyat9999 TL
Eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık iyiki varsınGüle güle kullan
3 taksite 400 TL fark istediler tek çekim aldım ben parça değişimini sormadımHocam itopya parça değişikliğine izin veriyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde taksit yapılıyor mu