🔥İndirim Data frog s80 gamepad 391₺

gönderiyi hangi kargoyla yapıyorlar acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çakmaymış. orijinali 30 dolar

Nintendo gamepadi xbox layoutu ile kullanabilirsiniz çok fark olmuyor.
Zaten ne kadar dramatik bir fark olabilir? Mevzu bu değil. Xinput yok, dolayısıyla x360ce veya steamin aracı gibi ara programlara ihtiyaç var. Kendi ayarlarında re-map imkanı sunan çok az oyun var. Yani bu emülatörlere muhtaçsınız. Kontrolörü xinput haline getirdik diyelim, butonların yerleri değişmiş olacak. X ve Y, A ile B. Bu da arzulanan bir senaryo değil. A) İlk defa kontrolör kullanmaya başladınız ve ekranda gözüken butonla bastığınız buton aynı değil. B) Eşiniz dostunuzla couch coop yapacaksınız, butonlar ters dolayısıyla öğrenme eşiği daha geç aşılıyor. Bu forumdaki kullanıcıların ekseriyetinin kontrolör sahibi olduğunu varsayıyorum. Ne de olsa sürekli alışveriş yapılıyor. O halde ikinci kullanım senaryosu için de uygun değil. Gerçi, ilki için de çok makul gözükmüyor. Sonuç olarak çok fazla alışveriş deneyimimizin olmadığı bir yurtdışı alışveriş websitesinden sipariş verip, otantik olup olmadığı belirsiz olan bir ürüne para bağlamak mantıklı bir satın alım olmuyor. Mevzu yalnızca nintendo layoutunun çok zorluk çıkarması değil. Kargo vergi sürecinden, ürünün pcde kullanılmasındaki ufak detaylara kadar tatsız bir süreç. Yoksa ben de windows pc'de ios guitar hero live kontrolörü kullanıyorum, bir şekilde ayarlanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,479
Üyeler
183,437
Son üye
romulo
Geri