Dayak yiyeceğim yardım edin

Aileni alıp gidip durumu açıklarsın tehdit unsuru olarak gördüğünden bahset koruma programına alınabilirsin.
aileme demeye çok korkuyorum bu okula gelmemi hiç istemiyorlar muhtemelen antun kuntin bir okula nakil aldıracaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müdür boş yapıyor.
Biri kesinlikle Muşta veya bıçak mıcak illa bişi getircek.
Tanıdığın bir kürt arkadaşın varsa onu yolla oda klasik lafları söyler "benim arkadaş kürtlerle sorunu yok"der
işin garip tarafı niye üstlerine alınıyorlar.

Ailenin mutlaka haberi olsun.
konuştular fakat hiç bir işe yaramadı arkadaşlarım sınıfa girenleri çıkarmaya çalıştı

aileme demeye çok korkuyorum bu okula gelmemi hiç istemiyorlar muhtemelen antun kuntin bir okula nakil aldıracaklar

konuştular fakat hiç bir işe yaramadı arkadaşlarım sınıfa girenleri çıkarmaya çalıştı
Asıl durduğun süre boyunca korkman lazım o tipler elbet bıçak vs. gibi şeyler getirecekler, git değiş okulunu sana zarar gelmeden öteki okullar kötü olursa olsun.

Asıl durduğun süre boyunca korkman lazım o tipler elbet bıçak vs. gibi şeyler getirecekler, git değiş okulunu sana zarar gelmeden öteki okullar kötü olursa olsun.
bıçak getireceklerini pek sanmıyorum

zaten 20 kişi 1 kişiye karşısın bıçak getirmene gerek mi var

zaten 20 kişi 1 kişiye karşısın bıçak getirmene gerek mi var
Hocam bunların sağı solu belli olmaz, 1 kişiye 20 kişi giren kişiler erkek değildir zaten, bu sünepeler bıçak getirmeyelim biz 20 kişiyiz zaten diyecek halleri yok. Dikkat et arkandan takar geçerler ruhun duymaz. Terörist demişsin üstüne alnımış embesiller, olaya bak...

Okulun ismi ne

ailenden biri seni direkt okulun önünden arabayla alsın yada müdüre söyle müdürün arabasıyla dön en kötü polis çağır.

Birbirini gösteren spiderman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,016
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri