helalorharam
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç samimi değilim mahalle abileri ilehayır ya mahalle abilerine falan diyorum
hiç samimi değilim mahalle abileri ilehayır ya mahalle abilerine falan diyorum
Gören de kanlı düşmanı sanar adamlar daha dediğini anlamayacak kadar düşük seviyeler. Bunların ya amcası ya dayısı dağda olur genelde.her teneffüs sınıfa girip bakıyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç kere denedim hoca eşliğindede anlatmayı denedim ama hiç bir şekilde olmadı
geçen sene 12 zayıfı varmış asıl çocuğun müdürler ile kavga etmişlerGören de kanlı düşmanı sanar adamlar daha dediğini anlamayacak kadar düşük seviyeler. Bunların ya amcası ya dayısı dağda olur genelde.
Yani dediğim gibi böyle çarlar ister örgütçü ister sıradan keko olsun bir halta yaramazlar. Ya mahalle abilerine ya ülkü ocağına anlatıcaksın veya ailene durumu söyleyip nakil yapacaksın. Daha yeni 9. sınıfsın böyle şeylerle geçirme okul hayatını yaramıyorsa okul değiştir başına bir iş gelmeden.geçen sene 12 zayıfı varmış asıl çocuğun müdürler ile kavga etmişler
nakil aldırsam bile gidebileceğim imamhatip muhtemelen hiç istemiyorumYani dediğim gibi böyle çarlar ister örgütçü ister sıradan keko olsun bir halta yaramazlar. Ya mahalle abilerine ya ülkü ocağına anlatıcaksın veya ailene durumu söyleyip nakil yapacaksın. Daha yeni 9. sınıfsın böyle şeylerle geçirme okul hayatını yaramıyorsa okul değiştir başına bir iş gelmeden.
dayak yemekten iyidirnakil aldırsam bile gidebileceğim imamhatip muhtemelen hiç istemiyorum
İşte al birini vur ötekine misali oluyor orada da ayrı sorunlar yaşarsın uğraş babam uğraş.nakil aldırsam bile gidebileceğim imamhatip muhtemelen hiç istemiyorum
çok yoruldum hocam çarşamba gününden berli tehdit ediliyorum acayip kötüyümİşte al birini vur ötekine misali oluyor orada da ayrı sorunlar yaşarsın uğraş babam uğraş.
bak kanka böyle tiplerin cidden şakası olmaz seni korkutmak için demiyorum ya ailene söyleyeceksin ya da poliseçok yoruldum hocam çarşamba gününden berli tehdit ediliyorum acayip kötüyüm
muhtemelen yarın polisi arıyacağımbak kanka böyle tiplerin cidden şakası olmaz seni korkutmak için demiyorum ya ailene söyleyeceksin ya da polise
Neyi bekliyorsun. 3 hafta falan okula gitmesen unutmaz bunlar bide devamsızlıktan kalırsın. Git ailene söyle daha mantıklı. Dayak yemekten iyidir.muhtemelen yarın polisi arıyacağım