Neler Yeni

Dayak yiyeceğim yardım edin

Kara*

80+ Silver
her teneffüs sınıfa girip bakıyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç kere denedim hoca eşliğindede anlatmayı denedim ama hiç bir şekilde olmadı
Gören de kanlı düşmanı sanar adamlar daha dediğini anlamayacak kadar düşük seviyeler. Bunların ya amcası ya dayısı dağda olur genelde.

Gören de kanlı düşmanı sanar adamlar daha dediğini anlamayacak kadar düşük seviyeler. Bunların ya amcası ya dayısı dağda olur genelde.
geçen sene 12 zayıfı varmış asıl çocuğun müdürler ile kavga etmişler

Kara*

80+ Silver
geçen sene 12 zayıfı varmış asıl çocuğun müdürler ile kavga etmişler
Yani dediğim gibi böyle çarlar ister örgütçü ister sıradan keko olsun bir halta yaramazlar. Ya mahalle abilerine ya ülkü ocağına anlatıcaksın veya ailene durumu söyleyip nakil yapacaksın. Daha yeni 9. sınıfsın böyle şeylerle geçirme okul hayatını yaramıyorsa okul değiştir başına bir iş gelmeden.

Yani dediğim gibi böyle çarlar ister örgütçü ister sıradan keko olsun bir halta yaramazlar. Ya mahalle abilerine ya ülkü ocağına anlatıcaksın veya ailene durumu söyleyip nakil yapacaksın. Daha yeni 9. sınıfsın böyle şeylerle geçirme okul hayatını yaramıyorsa okul değiştir başına bir iş gelmeden.
nakil aldırsam bile gidebileceğim imamhatip muhtemelen hiç istemiyorum

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
@Hudzell sen merak etme biz bi gün bu işin üstesinden gelices ✊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arqmızda kalsın geçen bi tanesinin ayağına takıldım bilerek ayağını uzattı 10 metre uzadı ayağı böle bende takılmamam imkansız sen ayağıma nie takılıon felan yürüdü dedim avel gibi uzatırsan kokmuş ayağını takılırım tabi demeye kalmadı ahiretten yazıorum o kadar bulaşmayın kürtler ve yörüklerden uzak allaha yakın olun
@🃏JOKER🃏 🐺

Zepett8

80+ Bronze
muhtemelen yarın polisi arıyacağım
Neyi bekliyorsun. 3 hafta falan okula gitmesen unutmaz bunlar bide devamsızlıktan kalırsın. Git ailene söyle daha mantıklı. Dayak yemekten iyidir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
onlar anca lafta bir şey yapamazlar sen rahat ol yeni 9 sun hiç 11 12lerle konuşmadın abi yap kendine onların yanında gezmeye çalış veya en kötü 10. sınıflarla

Top Bottom