Neler Yeni

Days Gone 18 Mayıs'ta geliyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Tamamda days Gone ilk çıktığında patladı. Bunu affettirmek için fiyatı uygun tutmak gerekmez mi ? Ayrıca Days Gone o kastettiğin oyunların yayından bile geçemez
Bir oyunun kötü olması fiyatının düşük olucağı anlamına gelmez.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bir oyunun kötü olması fiyatının düşük olucağı anlamına gelmez.
Yani her oyun pahalı mı olsun Türkiye de ? Akıllarda bu kadar silik kalmış bir oyunu pahalı yapmak yanlış bir strateji bence ? Ayrıca korsan oynamayı savunmadığımı belirteyim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Size sabaha kadar laf anlatabilirim ama boş zombi bilgisayarlarınızla sizi tek bırakıyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@mericcerbay @baid Utanmadan kızgın atıyorsunuz, bize kızgın atmak yerine oyunun fiyatını 300tl koyanlara kızgın atın. ÇATIR ÇUTUR Korsan oynayacam kim ne diyebilir. (@Metshi Hocam haksızmıyım ya 300 lira oyunmu olur birde kızgın atmışlar)
sen o insanları takma herkesin cebinde oyunlara vericek binlarce lirası var zannediyorlar ben şahsen o parayı o oyuna vermem gider işlemci soğutucu alırım OC yapıcam yapamıyorum elim kolum bağlı stock fan ile şimdi tm bende CyberPunk'a 250 tl vermiş olabilirm evet öyle bir nane yedim ama hakkınıda verdim 200 saati geçti oyun süresi parasını çıkardım nerdeyse bu parayıda 7 yıl beklediğim için vermiştim hemde CDPR severim çok istisna benim için konuya dönücek olursak sen çatır çatır oyna onları takma kafana yazıp dursunlar.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Ps4 te cdli 140 civarına bılunuyorken mantıksız

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
😆😆😆 tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın işi bu zaten ?
sen benim dediğimi anlamadın galiba mesut çevik eşittir bu adam ikiside boş yapıyor benim gözümde dedikleri ciddiye alınıcak tipler değil pc ise gayet sağlam tek bir virüs bile yok hesaplarımın bütünlüğüde öyle gerekli kontrolleri sürekli yapıyorum.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
sen o insanları takma herkesin cebinde oyunlara vericek binlarce lirası var zannediyorlar ben şahsen o parayı o oyuna vermem gider işlemci soğutucu alırım OC yapıcam yapamıyorum elim kolum bağlı stock fan ile şimdi tm bende CyberPunk'a 250 TL vermiş olabilirm evet öyle bir nane yedim ama hakkınıda verdim 200 saati geçti oyun süresi parasını çıkardım nerdeyse bu parayıda 7 yıl beklediğim için vermiştim hemde CDPR severim çok istisna benim için konuya dönücek olursak sen çatır çatır oyna onları takma kafana yazıp dursunlar.
bende bir huy var hocam eğer bir oyuna para verdiysem parasını çıkartana kadar oynarım o.O2 Bu arada şaka yapmıyorum ciddiyim cs:go 12 liraya almıştım 800 saatten fazla oynadım verdiğim para helal olsun. Sen cyberpunk'a 250 liramı verdin vatann haini(!). İşlemcim yüke girmeden 90 derecede çalışıyor(3500x) param olsada t6 felan alsam.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Size sabaha kadar laf anlatabilirim ama boş zombi bilgisayarlarınızla sizi tek bırakıyorum.
300 lira Days Gone'a vereceğime bir harddisk alıp dosyalarımı yedeklerim oyunu bitirdiğimde format atarım bilgisayarım zombi olmaz .d

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
sen o insanları takma herkesin cebinde oyunlara vericek binlarce lirası var zannediyorlar ben şahsen o parayı o oyuna vermem gider işlemci soğutucu alırım OC yapıcam yapamıyorum elim kolum bağlı stock fan ile şimdi tm bende CyberPunk'a 250 TL vermiş olabilirm evet öyle bir nane yedim ama hakkınıda verdim 200 saati geçti oyun süresi parasını çıkardım nerdeyse bu parayıda 7 yıl beklediğim için vermiştim hemde CDPR severim çok istisna benim için konuya dönücek olursak sen çatır çatır oyna onları takma kafana yazıp dursunlar.
*Çatır Çatır kul hakkı ye olucak düzeltelim 🤔

Top Bottom