Days Gone Old Sawmill Görevi

Sürünün yakınında bir bar gibi ev var onun içinde gelemiyorlar yanıma , çatıdan yarısını öldürdüm sonra tırların üzerinde hava tankları koymuştum onları patlattım tırların üstüne çıkıp sonra 2 tane evin yanlarında gaz tankları vardı uzaktan kumandalı bomba ile uzaktan patlattım sonra silahla taradım arkama bakarak finish.
Hani o dar geçit vardı ya ben oraya 3 tane uzaktan kumandalı bomba koydum. Bir tane canlılık kokteyli içtim sonra sürüyü üstüme çektim zaten çeyreği o geçitte patladı. Sonra sürünün içine molotof fırlattım onlar yanarken konteynırın üstüne tırmandım oradan da taradım. Zaten %80'i öldü o sırada. Son olarak bi tane daha canlılık kokteyli içtim sürü beni kovalarken varilleri vs. patlattım geçtim o görevi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir kereliğine trainer açabilirsin ya da fazla floot yapman gerek.
Nasıl açıyoruz

Hani o dar geçit vardı ya ben oraya 3 tane uzaktan kumandalı bomba koydum. Bir tane canlılık kokteyli içtim sonra sürüyü üstüme çektim zaten çeyreği o geçitte patladı. Sonra sürünün içine molotof fırlattım onlar yanarken konteynırın üstüne tırmandım oradan da taradım. Zaten %80'i öldü o sırada. Son olarak bi tane daha canlılık kokteyli içtim sürü beni kovalarken varilleri vs. patlattım geçtim o görevi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl açıyoruz
Trainer dediğim hile direkt. Ölümsüzlük , mermi hilesi falan olması gerek hilenin içinde. Days Gone trainer yazıp indirebilirsin googleden

Trainer dediğim hile direkt. Ölümsüzlük , mermi hilesi falan olması gerek hilenin içinde. Days Gone trainer yazıp indirebilirsin googleden
içinde virüs olmasın hocam

Yok hocam, bir sıkıntı yarattığını görmedim. Birkaç görevde açıkçası ben de kullandım. Sürüler gerçekten insanı sinir krizine sokuyor.
Bana özelden link atabilir misin?

Geri