Days Gone Old Sawmill Görevi

Earwven

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,226
Dostlar şu görevi bir türlü geçemiyorum bunun bi kolay yolu vs. var mı ? Oyunu silmeyi bile düşündüm o derece sinir etti bu görev.

Dostlar şu görevi bir türlü geçemiyorum bunun bi kolay yolu vs. var mı ? Oyunu silmeyi bile düşündüm o derece sinir etti bu görev.
Bıçkıhane sürüsü görevimi ?

İnanırmısın en son girdiğimde o görevde kaldım 😊😊 evin içinde baya malzeme var onları almaya calış çatıdan bir taktik dene istersen.
Oh... Görevi geçince buraya da yazabilir misin :D

Gece denerimde en son Chemult sürüsü görevi yüzünden 2 hafta oyuna girmemistim bende senin kadar azimli değilim 😊
Abooo sen benden de fenasın :D Ben canlılık kokteyli sayesinde 6 ya da 7. denememde geçtim

Abooo sen benden de fenasın :D Ben canlılık kokteyli sayesinde 6 ya da 7. denememde geçtim
Çok loot yapmıyorum ana görevden rushlıyorum genelde , 1 2 kere kullanmışımdır canlılık kokteylini

Çok loot yapmıyorum ana görevden rushlıyorum genelde , 1 2 kere kullanmışımdır canlılık kokteylini
Evet ben de loot yapmıyorum da sürüler işin içine girince canlılık kokteyli çok çok işe yarıyor. Tüm sürüyü üstüme çekiyorum kokteyl sayesinde yorulmadan koşuyorum ve varilleri patlata patlata öldürüyorum sürüleri. Fakat bıçıkhane görevinde varil olmadığından loot kasmam lazım :D
Post automatically merged:

Aynen bende çok zorlanmıştım görevde.
Nasıl geçtin

Evet ben de loot yapmıyorum da sürüler işin içine girince canlılık kokteyli çok çok işe yarıyor. Tüm sürüyü üstüme çekiyorum kokteyl sayesinde yorulmadan koşuyorum ve varilleri patlata patlata öldürüyorum sürüleri. Fakat bıçıkhane görevinde varil olmadığından loot kasmam lazım :D
Post automatically merged:

Nasıl geçtin
Sürünün yakınında bir bar gibi ev var onun içinde gelemiyorlar yanıma , çatıdan yarısını öldürdüm sonra tırların üzerinde hava tankları koymuştum onları patlattım tırların üstüne çıkıp sonra 2 tane evin yanlarında gaz tankları vardı uzaktan kumandalı bomba ile uzaktan patlattım sonra silahla taradım arkama bakarak finish.

Bir kereliğine trainer açabilirsin ya da fazla floot yapman gerek.

Geri