Bıçkıhane sürüsü görevimi ?Dostlar şu görevi bir türlü geçemiyorum bunun bi kolay yolu vs. var mı ? Oyunu silmeyi bile düşündüm o derece sinir etti bu görev.
İnanırmısın en son girdiğimde o görevde kaldım
Gece denerimde en son Chemult sürüsü görevi yüzünden 2 hafta oyuna girmemistim bende senin kadar azimli değilimOh... Görevi geçince buraya da yazabilir misin![]()
Abooo sen benden de fenasınGece denerimde en son Chemult sürüsü görevi yüzünden 2 hafta oyuna girmemistim bende senin kadar azimli değilim![]()
Çok loot yapmıyorum ana görevden rushlıyorum genelde , 1 2 kere kullanmışımdır canlılık kokteyliniAbooo sen benden de fenasınBen canlılık kokteyli sayesinde 6 ya da 7. denememde geçtim
Aynen bende çok zorlanmıştım görevde.Evet
Post automatically merged:
Var var da baya bir malzeme istiyor ben o kadar loot yapmadım :d
Evet ben de loot yapmıyorum da sürüler işin içine girince canlılık kokteyli çok çok işe yarıyor. Tüm sürüyü üstüme çekiyorum kokteyl sayesinde yorulmadan koşuyorum ve varilleri patlata patlata öldürüyorum sürüleri. Fakat bıçıkhane görevinde varil olmadığından loot kasmam lazımÇok loot yapmıyorum ana görevden rushlıyorum genelde , 1 2 kere kullanmışımdır canlılık kokteylini
Nasıl geçtinAynen bende çok zorlanmıştım görevde.
Sürünün yakınında bir bar gibi ev var onun içinde gelemiyorlar yanıma , çatıdan yarısını öldürdüm sonra tırların üzerinde hava tankları koymuştum onları patlattım tırların üstüne çıkıp sonra 2 tane evin yanlarında gaz tankları vardı uzaktan kumandalı bomba ile uzaktan patlattım sonra silahla taradım arkama bakarak finish.Evet ben de loot yapmıyorum da sürüler işin içine girince canlılık kokteyli çok çok işe yarıyor. Tüm sürüyü üstüme çekiyorum kokteyl sayesinde yorulmadan koşuyorum ve varilleri patlata patlata öldürüyorum sürüleri. Fakat bıçıkhane görevinde varil olmadığından loot kasmam lazım
Post automatically merged:
Nasıl geçtin