DDR4 Anakart Önerisi?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
Bütçe
3000
DDR4 anakarta ihtiyacım var kaliteli ama ucuz bir şey önerir misiniz mosfet soğutucusu falan olsun. İşlemciyi birkaç ay sonra o zamanki bütçeme göre alacağım yani iş görecek basit bir şey de olabilir güçlü de olabilir. Mümkünse intel istiyorum.

Bütçem olur da i7 almak istersem zayıf kalmaz mı?
3k ya gelen anakartlar bu ve bunun lacıvert rengı dıyebılırım ı7 konusunda takar calıstırırsın bır sorun yasamassın ha tepe anakarta gore dusuk kalır evet ama bır sorun yasayacagını dusunmuyorum

3k ya gelen anakartlar bu ve bunun lacıvert rengı dıyebılırım ı7 konusunda takar calıstırırsın bır sorun yasamassın ha tepe anakarta gore dusuk kalır evet ama bır sorun yasayacagını dusunmuyorum
4K ya çıksak iyi bir şey gelir mi peki?

4K ya çıksak iyi bir şey gelir mi peki?
1k ya pek fark yaratacak bırsey gelmıyo aklıma attıgım anakart zaten fp sızın takıcagınız ıslemcılerde uyumlu olur dd4 baremınde alın gecın

2. El almanda fayda var , bu zamanda 0 ddr4 almak bence mantıklı değil.

DDR4 anakarta ihtiyacım var kaliteli ama ucuz bir şey önerir misiniz mosfet soğutucusu falan olsun. İşlemciyi birkaç ay sonra o zamanki bütçeme göre alacağım yani iş görecek basit bir şey de olabilir güçlü de olabilir. Mümkünse intel istiyorum.
Dayıcım sen ne yapmak istiyorsun onu bir de hele. Hangi işlemciyi alacaksın mesela? Neden DDR4 istiyorsun?

Dayıcım sen ne yapmak istiyorsun onu bir de hele. Hangi işlemciyi alacaksın mesela? Neden DDR4 istiyorsun?
İşlemci yükseltmek istiyorum işte, hangi işlemciyi alırım bilmiyorum 13400F de olabilir 14600KF de olabilir 12700KF de olabilir 14700KF de olabilir bütçeme göre bakacağım bir de anakarta göre tabi.

Çevremde pek 2. El satan yok o yüzden sıfır bakıyorum. Ama aklınızda bir model varsa bilgisayarcıya sorabilirim var mı onda diye.
Sarı siteden kendi ilinde illaki satan vardır , amd için 0 b450 alacağın paraya 2.el b550 alabilir , intel için de h serisi alacağına b serisi bir anakart alabilirsin

İşlemci yükseltmek istiyorum işte, hangi işlemciyi alırım bilmiyorum 13400F de olabilir 14600KF de olabilir 12700KF de olabilir 14700KF de olabilir bütçeme göre bakacağım bir de anakarta göre tabi.
Dostum söylediğin işlemcilerden biri 4 diğeri 14?! Hangi amaç için alacaksın bilmiyor musun? Madem o kadar para çıkacak cebinden neden ölü sokete yatırım yapıyorsun? Daha öncede söyledim neden AM5 geçmek istemiyorsun? Varsa bilgin paylaş ona göre öneri yapalım. Senin cebini senden daha çok düşünüyorum.

Dostum söylediğin işlemcilerden biri 4 diğeri 14?! Hangi amaç için alacaksın bilmiyor musun? Madem o kadar para çıkacak cebinden neden ölü sokete yatırım yapıyorsun? Daha öncede söyledim neden AM5 geçmek istemiyorsun? Varsa bilgin paylaş ona göre öneri yapalım. Senin cebini senden daha çok düşünüyorum.
Oyunları rahat oynatsın diye alacağım bütçem ne kadar iyisine yeterse onu alırım şuan işlemciye bütçe yok birkaç aya birikir. AM5 dediğin şeyde DDR5 ram istiyor benim sistemim DDR4 ramli o yüzden DDR4 destekleyen bir anakart istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri